Kranbilsförare till Rivningsentreprenad

Kranbilsförare till Rivningsentreprenad

Till vår samarbetspartner Rivningsentreprenad i Skåne AB söker vi en skicklig och erfaren kranbilsförare som är redo för en ny utmaning!

Om kundföretaget

Rivningsentreprenad i Skåne AB är ett väletablerat företag som ingår i en stark koncern bestående av åtta olika bolag. Med en bred portfölj erbjuds tjänster så som rivning, håltagning samt sågning och har stående samarbete med flera ledande aktörer inom byggbranschen.

En av företagets viktigaste ståndpelare är en kombination av hög kvalité och ständig uppdatering av modern utrustning. Rivningsentreprenad i Skåne AB erbjuder en flexibel entreprenör med bred kunskap.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer köra en lastbil med lastväxlare och en lastbilsmonterad kran med en kranstorlek på 23 ton/m. En tjänst med varierande arbetsuppgifter och mycket kundkontakt.

Det är en heltidstjänst och arbetstiderna är måndag till fredag, 07:00 - 16:00.

Din profil

Du har gedigen erfarenhet av yrket och känner dig trygg i din roll. Du är inte rädd för att ta egna initiativ och du erbjuder god service gentemot kunder. Att arbeta i team trivs du med och du ser lösningar istället för problem.

Det är krav på C-körkort, kranförarbevis och YKB samt att du behärskar svenska i både tal och skrift. CE-körkort är meriterande.

Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 40 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av OnePartner Group
Sista ansökningsdag 30 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra ca 2500 medarbetare är vi verksamma på 39 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Läs med på www.onepartnergroup.se