Rive söker Jurist

Rive söker Jurist

Jurist, allmän domstol
Byrån är en av landets ledande specialistbyråer och med 30 anställda även Sveriges största byrå inom arbetsrätt, vi erbjuder avancerade uppdrag åt väldigt spännande klienter, sannolikt marknadsledande löne- och anställningsvillkor samt vassa och inspirerande kollegor.

Du har Jur. Kand. eller Juristexamen, är smidig och kreativ. Byrån tillhandahåller internutbildning med fokus på förhandlingsmetodik och teknik, rättsområdet och mera därtill. Erfarenhet eller särskilda studier i arbetsrätt är meriterande. Som person är du analytisk och har ett stort intresse för problemlösning. Du är lyhörd och har en god samarbetsförmåga. Dessutom är du skicklig på att formulera dig väl, både i tal och skrift, på svenska och engelska.

RiVe Juridiska Byrå är en av landets ledande arbetsrättsbyråer. Byrån handlägger årligen ett mycket stort antal arbetsrättsärenden för våra arbetsrättsklienter. Som specialistbyrå inom arbetsrätt arbetar vi med en helt självutvecklad metodik, djup juridisk kunskap, avancerad branschkännedom samt målinriktad och verklighetsanpassad klientservice. Allt i syfte att tillvarata våra klienters intressen och eventuell rätt.

RiVe Juridiska Byrå AB söker nu ytterligare jurister till vårt process- och förhandlingsteam. Vi företräder såväl arbetstagare som arbetsgivare i arbetsrättsliga tvister i eller utanför domstol. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att arbeta i en förhandlande och processande funktion. Syftet är att du ska utvecklas till att bli en specialist inom rättsområdet.

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Kompetenser
Krav
  • Juristexamen
Språk
Krav
  • Svenska
  • Engelska
Körkort
Krav
  • B
Läs gärna mer på: https://riverekrytering.se/

Ange referens Jurist i din ansökan

Ansökan sker via hemsidan
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Juridik, Juridisk rådgivning, Affärsjuridik, Bolagsjurist
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://riverekrytering.se/
Sista ansökningsdag 28 nov 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rive Juridiska Byrå är Sveriges största arbetsrättsbyrå med nöjda klienter som representerar både arbetsgivare och arbetstagare. Vi företräder i närmare 1000 ärenden per år och har en gedigen erfarenhet inom förhandling i kombination med specialistkompetens inom det arbetsrättsliga området. Våra jurister har djupgående kunskap inom de olika yrkesbranscherna och inom olika kollektivavtalsområden. De har därtill kännedom om vad som kan betraktas som exempelvis gängse sed inom just det området eller andra särbestämmelser gällande inom just det området. Detta gör att Rive Juridiska Byrå sammantaget har samlat kompetens som är omfattande avseende allt ifrån kollektivavtalen, anställningsavtal, delägarskap, partnerskap, optionsavtal, provisionsavtal, bonusavtal, konkurrensklausuler, olika nivåer av sekretessavtal, etc mellan såväl svenska som utländska parter, för tjänstgöring i Sverige såväl som utomlands.