Projektledare Ombyggnad

Projektledare Ombyggnad

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.Vår ombyggnadsverksamhet är en viktig del för Riksbyggens helhet och för vårt långsiktiga engagemang med våra kunder. Vi söker nu en senior projektledare till vårt Hyllie kontor i Malmö. Vi är ett team av åtta projektledare som hjälper primärt bostadsrättsföreningar med ROT-projekt i södra Skåne. Det är ett fantastiskt team som prestigelöst hjälper och stöttar varandra i projekten. Vi behöver en senior projektledare som med ett leende ger stöd åt våra yngre projektledare.

Vad är din roll?
Som projektledare är du en drivande kugge i våra underhålls- och ombyggnadsprojekt. Det är du som tar arbetet från start till mål och har ansvar för så väl genomförande som resultat. Med god handlingskraft ser du alltid framåt och vill ta nästa steg i processen. Du kommer ha en fri roll där du själv ges möjlighet att planera din tid och dina projekt. Som senior projektledare förväntas du på ett naturligt sätt att fungera som mentor och stöd åt dina yngre kollegor.

Vad ska du göra?
Ett jobb inom ombyggnad på Riksbyggen är oerhört varierande. Projekten varierar stort i art, komplexitet och längd. Exempel på projekt är stambyte, klimatskal, ombyggnad av lokaler till lägenheter, hissar, utemiljö, ventilation och diverse energiåtgärder såsom solceller och laddstolpar. Inför varje projekt sätter du som projektledaren ihop ett team av konsulter som tillsammans projekterar fram projektet. Du är med redan från analysfasen av kundens boendemiljö, genom hela byggprocessen med slutbesiktning och överlämning, ända tills garantitiden har gått ut.

Vem är du?
Vi söker dig som tycker det är kul att driva flera projekt samtidigt, i flera olika skeden. Du är affärsorienterad, har förmåga att ha ett helhetsgrepp, proaktivt identifiera risker/möjligheter i projekt och du är kvalitetsmedveten.

Du inspirerar, engagerar och motiverar dina kollegor. Det är viktigt att du har goda ledaregenskaper, bra samarbetsförmåga och är lyhörd inför dina kunder. Den medarbetare vi söker jobbar självständigt och är van att jobba i en ständigt varierande miljö. Din drivkraft och kommunikativa förmåga är nyckeln till ett gott samarbete med såväl kunder som kollegor.

Du är utbildad högskoleingenjör, civilingenjör och har erforderlig kompetens och erfarenhet från fastighetsbranschen. Du måste ha dokumenterad erfarenhet som projektledare av ombyggnadsarbeten eller motsvarande. För detta uppdrag med många återkommande och komplexa arbetsuppgifter krävs både branschkunskap och noggrannhet. Du ska ha god förhandlingsvana och hög kompetens inom entreprenadjuridiska frågor, ÄTA-hantering, PBL och arbetsmiljö BAS-P och U.

Mer om tjänsten
  • Tjänsten är en tillsvidareanställnings på heltid med placering i Malmö
  • Riksbyggen tillämpar provanställning.
  • Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.
  • Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.
Vi arbetar med löpande urval och planerar tillträde omgående, så sök redan idag. Sista ansökningsdag är 31 augusti 2022. Intervjuer sker tidigast from vecka 32.

Vid frågor kontakta Ola Palmblad, produktionschef, telefon: 040-10 94 51 eller email: ola.palmblad@riksbyggen.se
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Är du nyfiken på hur det är hos oss? Se gärna vår film.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Riksbyggen
Hemsida https://www.riksbyggen.se/
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Riksbyggen är ett kooperativt företag som finns över hela landet. Vi utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter och vi är även en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Oavsett vem du är, var du kommer ifrån eller vad du brinner för står vår dörr öppen för dig. Hos Riksbyggen får du utrymme att utvecklas och forma din karriär. Samtidigt blir du också en del av en stark och trygg gemenskap där vi stöttar varandra. Och där vi jobbar, har roligt och växer tillsammans på vägen mot nya mål. Välkommen in till oss!