Biträdande projektledare

Biträdande projektledare

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.Biträdande projektledare Ombyggnad MO Syd

Vår ombyggnadsverksamhet är en viktig del för Riksbyggens helhet och för det långsiktiga engagemanget hos våra kunder. Vi har fortsatt fokus på att vår ombyggnadsverksamhet ska växa kraftigt de närmaste åren. Nu söker vi en biträdande projektledare till Malmö.

Vad ska du göra?

I den här rollen som biträdande projektledare kommer du arbeta mycket tillsammans med våra mer erfarna projektledare vilket innebär stora utvecklingsmöjligheter. I våra större projekt kommer du arbeta tillsammans med dina kollegor och tillsammans driver ni projekten framåt. Arbetsuppgifterna kommer bland annat innehålla boendekontakt, kontakt med entreprenörer, protokollföring, syn på arbetsplats, arkivering, ekonomisk uppföljning.

Du kommer även få huvudansvar för något enklare projekt för att få känsla för helheten. Med tiden bedöms andelen egna projekt kunna öka vilket ger möjlighet till att efterhand ta mer ansvar och avancera till projektledare.

Projekten börjar som regel med utredningsuppdrag där behov och möjligheter inventeras och presenteras innan kunden fattar beslut om projektering och upphandling. Efter upphandling har vi ett unikt koncept för våra ombyggnadsprojekt, där vi erbjuder ett helhetsåtagande till fast pris som totalentreprenör.

Löpande kontakt med kunder och entreprenörer och ett nära samarbete med vår fastighetsförvaltning är viktiga nycklar till framgångsrika ombyggnadsprojekt.

Vem är du?

Vi söker en byggingenjör från högskola, annan ingenjörsutbildning eller dig med arbetslivserfarenhet från flera delar av entreprenörs- och fastighetsbranscherna.

Som person är du ambitiös, ansvarstagande och initiativrik. Då tjänsten innefattar mycket projektadministration är det viktigt att du är ordningsam med vana av och sinne för administration och systematik.

Det är viktigt att du kan kommunicera väl på svenska i både tal och skrift och att du har förmåga att uttrycka dig pedagogiskt och tydligt. I vår ombyggnadsverksamhet arbetar du nära våra kunder vilket kräver att du känner dig bekväm i att föra en dialog med såväl lekmän som med professionella i ditt arbete.

Tjänsten ingår i marknadsområdet Syd och placeringsort för den här tjänsten är Malmö, med projekt och resor mestadels i södra Skåne.

Det krävs körkort och tillgång till egen bil. I tjänsten som är en heltidstjänst förekommer en del möten på kvällstid. Tjänsten inleds med provanställning.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Ansökan

Skicka din ansökan till senast den 31 augusti 2022, urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så sök idag! Intervjuer sker tidigast vecka 32.

Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte att höra av dig. Kontakta produktionschef Ola Palmblad Ombyggnad Syd, på e-post: ola.palmblad@riksbyggen.se.

Vi ser fram emot din ansökan!
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Är du nyfiken på hur det är hos oss? Se gärna vår film.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Riksbyggen
Hemsida https://www.riksbyggen.se/
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Riksbyggen är ett kooperativt företag som finns över hela landet. Vi utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter och vi är även en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Oavsett vem du är, var du kommer ifrån eller vad du brinner för står vår dörr öppen för dig. Hos Riksbyggen får du utrymme att utvecklas och forma din karriär. Samtidigt blir du också en del av en stark och trygg gemenskap där vi stöttar varandra. Och där vi jobbar, har roligt och växer tillsammans på vägen mot nya mål. Välkommen in till oss!