Revisorsassistent med erfarenhet sökes till revisorerna syd - revisorerna syd

Revisorsassistent med erfarenhet sökes till revisorerna syd - revisorerna syd

Om Tjänsten

I rollen som revisorsassistent hanterar du hela revisionsprocessen. Du kommer även arbeta med bokslut, deklarationer och olika typer av konsultationer. Rollen är kommunikativ där arbete ute hos kund förekommer frekvent. Kunderna är framförallt små- och medelstora bolag som är ägarledda med bas i Malmö/Lund-regionen. Arbetet präglas av en stark teamkänsla med förväntan på eget driv och ansvarstagande.

Kompetenskrav
  • Akademisk utbildningsbakgrund som möjliggör auktorisation
  • Minst två års erfarenhet av arbete som revisorsassistent
  • Goda kunskaper i Excel och något revisionsprogram
  • Obehindrad i svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort B
Personlig profil

Revisorerna Syd är en byrå som erbjuder sina kunder hög servicegrad, tillgänglighet och hög kompetens. Därför är det viktigt att du i din roll som revisorsassistent är kommunikativ, ansvarstagande, serviceinriktad och kvalitetsmedveten. Du kommer att få möjlighet till stort eget ansvar varpå du behöver kunna arbeta självständigt, driva ditt eget arbete och vara initiativtagande. Som tidigare nämnts är en hel del av arbetet teamorienterat. Därför behöver du också trivas i samarbete med kollegor samt ha en ödmjuk och prestigelös inställning.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Centralt i Malmö

Arbetstider: Kontorsarbetstider om i snitt 37,5h/vecka

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: revisorsassistent, revision, revisor, audit, auditing, finansiell rådgivning, ekonomi, ekonom, Malmö, Lund
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Revision, Skatt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Emploid AB
Sista ansökningsdag 29 okt 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Revisorerna Syd erbjuder revision, redovisning och ekonomisk rådgivning till mindre och medelstora företag. Företaget grundades 2002 och är idag 11 anställda fördelat på revision och redovisning.

Deras kärnkompetenser ligger inom revision, redovisning, skatter och ekonomisk rådgivning för företaget och företagaren. Dom har ett väl utvecklat externt kontaktnät med bland annat advokater och kvalificerade skattejurister. Internationellt är dom svensk representant för UHY, ett världsomfattande nätverk av revisorer med drygt 7800 anställda i mer än 96 länder.

Kontoret är beläget i trivsamma lokaler mitt i centrala Malmö. För mer information besök gärna Revisorerna Syds hemsida http://revisorernasyd.se/