Ansvarig redovisningskonsult till revisorerna syd - revisorerna syd

Ansvarig redovisningskonsult till revisorerna syd - revisorerna syd

Om Revisorerna Syd

Revisorerna Syd erbjuder revision, redovisning och ekonomisk rådgivning till mindre och medelstora företag. Företaget grundades 2002 och är idag 11 anställda fördelat på revision och redovisning.

Deras kärnkompetenser ligger inom revision, redovisning, skatter och ekonomisk rådgivning för företaget och företagaren. Dom har ett väl utvecklat externt kontaktnät med bland annat advokater och kvalificerade skattejurister. Internationellt är dom svensk representant för UHY, ett världsomfattande nätverk av revisorer med drygt 7800 anställda i mer än 96 länder.

Kontoret är beläget i trivsamma lokaler mitt i centrala Malmö. För mer information besök gärna Revisorerna Syds hemsida http://revisorernasyd.se/

Om tjänsten

I denna roll kommer du ha det övergripande ansvaret för redovisningsarbetet. Ansvaret innebär att du kommer leda och fördela arbetet samt supportera tre redovisningskonsulter i deras dagliga arbete. Utöver detta ansvar kommer du även arbeta med löpande redovisning, deklarationer, bokslut, årsredovisningar och löner. Du kommer även arbeta med kvalitetssäkring av dina kollegors redovisningsarbete, föra kunddialoger och olika typer av konsultationer.

Det är en kommunikativ roll där arbetet sker främst på Revisorerna Syds kontor i centrala Malmö, men även arbete ute hos kund förekommer. Kunderna är framförallt små- och medelstora bolag som är ägarledda med bas i Malmö/Lund-regionen. Arbetet genomsyras av en stark teamkänsla med förväntan på eget driv och ett stort ansvarstagande.

Kompetenskrav
  • Universitetsutbildning/Yrkeshögskoleutbildning inom ekonomi/redovisning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Minst fem års erfarenhet av redovisningsarbete
  • Utmärkta kunskaper i Excel
  • Flytande i såväl svenska som engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet av systemorienterat redovisningsarbete
  • Körkort B
Din personliga profil

Revisorerna Syd är en byrå som erbjuder sina kunder hög servicegrad, tillgänglighet och hög kompetens. Därför är det viktigt att du i din roll som ansvarig redovisningskonsult är pedagogisk och tydlig i din kommunikation där fokus ligger på god service. Du är trygg i dig själv och din kompetens, tar ett stort ansvar och ägandeskap över ditt arbete. Samtidigt är du inte rädd för att ta hjälp av andra när situationen kräver det.

Att vägleda dina kollegor och kunder är något du brinner för. Dessutom är du kvalitetsmedveten och mån om att ditt arbete utförs på bästa möjliga sätt för att säkerställa en hög kvalitet gentemot kund. Du kommer att få möjlighet till stort eget ansvar varpå du behöver kunna arbeta självständigt och driva ditt eget arbete. Mycket av arbetet är teamorienterat varpå du behöver trivas i samarbete med kollegor samt ha en ödmjuk och prestigelös inställning.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Kontorstider om i snitt 37,5 h/vecka

Plats: Centrala Malmö

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Redovisningsekonom, Redovisningskonsult, Bokslut, Ekonom, Redovisning, Årsredovisning, Löpande Bokföring, Löpande Redovisning, Deklaration, Skatt, Moms, Malmö, Lund, Heltid, Rekrytering
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Konsult, Skatt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Emploid AB
Sista ansökningsdag 6 feb 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EMPLOID startades med visionen att små- och medelstora företag förtjänar att få samma engagemang, kontinuitet och erfarenhet som de stora företagen får av rekrytering och bemanningsbranschen. Genom nätverksbaserade kontaktytor kommer vi identifiera precis rätt personalresurs för ditt företag, tillika drömjobbet för dig som vill vidare i karriären.