Verkstadsansvarig Malmö

Verkstadsansvarig Malmö

ÄR DU VÅR NYA VERKSTADSANSVARIG I MALMÖ?

VI ÄR RENTA – MASKINUTHYRARNA SOM BRYR SIG

Vi tror att frihet skapar engagemang. Ett engagemang som förenar. Och som definierar. Därför är den individuella friheten central och omtanken lokal. Det lilla bolagets charm och det storas muskler: det är Renta det. Med 40 år av maskinuthyrarerfarenhet har vi nu börjat förena oss nationellt. Vi samlas helt enkelt under samma flagg, som bryr sig. Om den lokala byggaren och närområdet hela vägen ut till riksbyggaren och Sverige. Om varandra och om dig. Vill du med?

Vad kommer du som Verkstadsansvarig göra?
Våra kunder bygger allt möjligt med våra maskiner. Lite varsomhelst dessutom. Du däremot, du kommer bygga relationer internt. Du kommer leda, motivera, utveckla och stötta verkstadens alla medarbetare till att bli sitt bästa jag. Även se till att våra kunder får det absolut bästa bemötandet och rätta utrustningen. Du är också med i verkstadens hela vardag, stöttar där det behövs. Hugger i eftersom vi hjälps åt. För den här resan gör vi nämligen tillsammans.

Vi söker dig som...
... älskar sociala sammanhang och sällskap. Framför allt sällskapet. För du är social. På riktigt. För ändring? Visst läste du förändring?
Din benägenhet till snabba vändningar är lika självklar som din pulserande entreprenörsådra. Vi är ett entreprenörsdrivet gäng som värnar om stor individuell frihet, ett lokalt engagemang och styrkan i att vara förenade tillsammans. Du med? Vi frågade: ska du med?

Våra fem önskemål till dig:
  • Verkstadsbakgrund inom bygg- och anläggningsmaskiner och ett brett tekniskt kunnande samt tydligt byggintresse är meriterande.
  • Du är problemlösaren med riktigt god initiativförmåga och du har jobbat i ledande roll tidigare.
  • B-körkortet är lika självkörande som din svenska och till viss del även engelska.
  • Arbetat med besiktningar och protokoll & intyg som våra maskinpark kräver.
  • Kunskaper inom fordons-el, hydraulik, pneumatik samt El-behörighet och god datorvana är meriterande.
Varför Renta?
Vi vill utmana hela branschen och visa alla hur ett nationellt bolag faktiskt kan värna om varje enskild människa också. Maskinerna i all ära, vi är problemlösare. Har kollegan eller kunden behov av en hjälpande hand, då ger vi denne två. Vi kallar det för sunt Rentaförnuft. Du kommer få friskvård, femveckorssemester och en riktigt fartfylld vardag. Men framför allt ett engagemang som bara måste upplevas. Om du är en som bryr sig är det dags att författa brevet om dig själv och samla ihop din livsresa (CV). För vi läser ansökningar från hjullastarn och vill ha dig ombord innan den hyrs ut – igen.

Varaktighet & Lön
Provanställning, för att sedan övergå till tillsvidareanställning. Tillträde omgående.
Fast lön
Vi intervjuar och gör urval löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag är 2020-12-15.
Välkommen med din ansökan snarast!

Kontaktperson & ansökan
Ytterligare information tom.brandt@renta.se, 0707-100 456
Ansökan görs via e-post till tom.brandt@renta.se
Märk mailet med: Ansökan Verkstadsansvarig Malmö
Mer info
Kontaktperson Tom Brandt
Telefon 0707-100 456
Email Mejla Tom Brandt
Område Malmö stad
Yrkesroll Fordon, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 dec 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi finns för hela Sverige. Från norr till söder, öst till väst. För vi bryr oss om ditt bygge. Som maskinuthyrare till främst bygg- och anläggningsbranschen erbjuder vi ett brett utbud av produkter och tjänster, bland annat verktyg av olika slag, små och medelstora anläggningsmaskiner, liftar, el- och energiutrustning, ställningar och väderskydd samt bodar för byggarbetsplatser. Vi är 560 anställda som vet att frihet skapar engagemang, och det är det som förenar oss. Idag har vi 41 depåer runt om i Sverige och vi fortsätter växa eftersom vi fortsätter investera i nya depåer och utrustning av högsta kvalitet. Men framför allt för att vi bryr oss om det lokala närområdet, om varandra och våra kunder. Vi kallar det sunt Rentaförnuft.