Relationsbyggande Account Manager med avdelningsansvar till Relokator i Malmö

Relationsbyggande Account Manager med avdelningsansvar till Relokator i Malmö

Dina arbetsuppgifter

Är du affärsfokuserad och har svart bälte i att bygga långsiktiga relationer? Då är du den vi söker.

Som Account Manager kommer du arbeta med projektrådgivning inom flytt, kontorsflyttning och montage. Du kommer ha stort fokus på att etablera nya kundrelationer samt utveckla och förvalta befintliga kunder. Vidare kommer du ha det dagliga arbetsledande ansvaret för ett 20-tal medarbetare på produktionsavdelningen som består av montörer, expressarbetare, lagerpersonal och chaufförer. Visst ekonomiskt ansvar ingår i tjänsten, såsom budget och prognosarbete. Du rapporterar direkt till VD.

Din profil

Kompetenskrav: För att lyckas i rollen som Account Manager ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av tjänsteförsäljning med goda resultat och är driven och självgående i ditt arbete. Har du tidigare haft ett arbetsledande ansvar är det meriterande, men inget krav. Du talar svenska och engelska obehindrat och vi ser gärna att du har goda kunskaper i office-paketet.

Personliga egenskaper: Som person är du en närvarande ledare, social, affärsfokuserad, lösningsorienterad och driven. Du är proaktiv i ditt arbetssätt och har en naturlig fallenhet för att se helheten i ditt arbete.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Margareta Meek på telefon 070-942 59 95 eller margareta.meek@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Relokator är sedan några år tillbaka den största aktören i Skandinavien inom tjänsteområden som projektrådgivning inom flytt, kontorsflyttning och montage.
Vi har kontor i Stockholm, Oslo, Stavanger, Bergen och Trondheim, men utför uppdrag i hela Skandinavien. 2018 levererade vi ca 14.000 rådgivningstimmar till 350 olika kunder och flyttade mer än 40.000 arbetsplatser.

För att få så många förtroenden så måste vi, i alla tjänster och produkter vi levererar ha kvalitet och god service i fokus. Detta avspeglar sig i våra värderingar; Professionella, Problemlösande och att vi gör saker med glädje. För våra kunder innebär det att vi har kunskapen och drivkraften, vi vill vara den som löser problem och framförallt skall det vara tryggt att jobba med oss.

Som den största aktören i vår industri så har vi ett stort ansvar att aktivt bidra med högst satta hållbarhetsmål och ledningssystem för miljöpåverkan i våra processer. Koncernen Relokator värderar miljön och vår omvärld, vi lägger mycket energi på att analysera vad som är de bästa lösningarna i framtiden och vi gör stora investeringar för att skydda jorden för kommande generationer