Reliningstekniker

Reliningstekniker

Är du vår nästa tekniker som vill arbeta på branschens ledande företag med placering i Skåne?Är du händig, serviceinriktad, tycker om att arbeta i team och gillar nya utmaningar så kan vi erbjuda intressanta arbetsuppgifter och möjligheter inom vårt teknikområde. Du arbetar i nära kontakt med våra kunder och tillsammans med dina kollegor utför ni samtliga av de omväxlande och tekniskt krävande arbetsmoment som ingår i relining.

Din bakgrund:

Du har ett driv i att komma framåt och uppskattar att ta ansvar i arbetet. Du har vana av att hantera verktyg från tidigare arbete eller fritid. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av praktiskt/fysiskt arbete, ex montör, fastighetsunderhåll eller byggbranschen av något slag. Du har
B-körkort och behärskar svenska väl.

Vi har kollektivavtal och utgår hemifrån med goda villkor.

Välkommenmed din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Stefan Johannesson
Telefon 0102070680
Email Mejla Stefan Johannesson
Område Malmö stad
Yrkesroll Fastighet, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.reliningsteknik.se
Sista ansökningsdag 19 jan 2023 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Våra ledord är kvalité och vi är verksamma i södra delarna av Sverige. Vi samarbetar med de största leverantörerna inom branschen och för regelbunden uppföljning på materialet som installeras.

Stora kunder till oss är bostadsrättsföreningar, fukt & saneringsbolag samt ett flertal VVS-firmor. Vi kör även mycket till privata hushåll och företag ofta när rötter växer in i avloppen men också fler och fler kunder väljer relining framför rivning och byte av avloppsrör.

Vi lägger största vikt vid service och menar att akut jobb har högsta prioritet som skall utföras omgående. Detta är för att vattenskador utgör det största skadebeloppen visar undersökningar ifrån försäkringsbolagen.