Bli en del av Reliers uthyrningsteam i Malmö!

Bli en del av Reliers uthyrningsteam i Malmö!

Som uthyrare på Relier matchar du hyresgäster med fastighetsägares vakanta lokaler. Vi söker dig som är driven och relationsskapande, som kan se affärsmöjligheter på kort och lång sikt samt ta egna initiativ och trivs i sociala sammanhang. Vi ser att du har utbildning på högskola eller universitet. Det är en fördel om du har några års arbetslivserfarenhet inom fastighetsbranschen. Vi lägger stor vikt vid personlighet och drivkraft.

I rollen ingår bland annat att:
  • Proaktivt bearbeta nya och nuvarande kunder och uppdragsgivare
  • Driva uthyrningsprocess från vakans till uthyrd lokal
  • Hålla visningar och utföra marknadsföring
  • Skriva offerter och hyresavtal

På Malmökontoret är vi ett glatt och engagerat gäng med bra sammanhållning. Du kommer tillhöra uthyrningsteamet med tre andra uthyrare där vi jobbar både självständigt och i team. Du kommer att utgå från vårt moderna kontor på Gamla Väster, mitt emot Malmö Live. Tjänsten innebär mycket resor i Malmöregionen, därav är körkort ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med omgående start eller enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan datumet nedan.

Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev till anna.beijner@relier.se senast den 30 juni 2022.
Mer info
Kontaktperson Anna Beijner
Telefon 0735-316327
Email Mejla Anna Beijner
Område Malmö stad
Yrkesroll Fastighet, Försäljning, Fastighetsmäklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.relier.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Relier - Real Estate Advisor erbjuder mängder av kommersiella lokaler i Sverige i Malmö, Lund, Helsingborg och Göteborg med omnejd. Med hjälp av Relier kan ni hitta just den lokalen som passar er verksamhet. Vi jobbar med kommersiella lokaler så som butiker, kontor, lager och industrier och har även mängder av fastigheter till salu. I fokus ligger attraktiva områden som Göteborg, Malmö, Lund och Helsingborg. Tack vare vår nära kontakt med marknaden kan vi effektivt hitta lokalen och fastigheten just för ert företag!

För mer information om vår verksamhet samt lediga lokaler besök http://www.relier.se