Specialistläkare gynekologi (LUS), reproduktionsmedicinskt centrum i Malmö

Specialistläkare gynekologi (LUS), reproduktionsmedicinskt centrum i Malmö

Om arbetsplatsen
Gör skillnad. Varje dag. Reproduktionsmedicinskt centrum (RMC) är en del av Skånes universitetssjukvård (SUS) och finns placerat i Malmö. Verksamheten vid RMC omfattar klinisk verksamhet och forskning beträffande infertilitet (inklusive assisterad befruktning) och andra reproduktionsmedicinska aspekter som till exempel andrologi, gynekologisk endokrinologi och reproduktiv endokrinologi. Vi är cirka 45 personer som arbetar tillsammans för att ge våra patienter en god vård och ett fint bemötande.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en specialistläkare till RMC i Malmö! Arbetsuppgifterna som specialistläkare kommer att omfatta den verksamhet som bedrivs på RMC, såsom interdisciplinära mottagningar med endokrinologiska och infertila patienter. Arbetet innefattar även hormonstimulering och assisterad befruktning inom ramen för den offentliga vården. I tjänsten ingår omhändertagande av patienter med könsdysfori samt möjlighet till andrologisk vidareutbildning. Resor i tjänsten kan förekomma i samband med möten och kongresser. Egen jourverksamhet dagtid helger ca var 5-6 vecka. Inga jourer på Kvinnokliniken. Hos oss finns unika möjligheter till forskning i samarbete med flera forskargrupper vid Medicinska fakulteten vid Lunds Universitet. Därför välkomnar vi dig som har ett forskningsintresse och har du pågående forskning så är det värdefullt för vår verksamhet.

Kvalifikationer
Vi söker dig med svensk läkarlegitimation samt: - Specialistkompetens inom obstetrik och gynekologi. - Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Erfarenhet av assisterad befruktning samt pågående forskning är meriterande för tjänsten. Verksamheten bygger på samverkan över såväl enhets- som sjukhusgränser och vi värdesätter att du är en positiv och utåtriktad person som verkar för ett öppet, innovativt och lärande arbetsklimat på enheten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt
Förutom den elektroniska ansökan ska du scanna in vidimerad kopia på legitimation, specialistkompetensbevis, disputation, docentur, publikationslista samt övriga handlingar som du önskar åberopa. OBS! Dessa handlingar skickas vidare för sakkunnigbedömning därför ska de medfölja din ansökan (annars kan din ansökan ej bedömas). Vid eventuella frågor maila till: rekryteringsservice.gsf.rs@skane.se Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör. Skånes universitetssjukhus (SUS) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. SUS är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso-och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen till Skånes universitetssjukhus! På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Kontaktperson Margareta Kitlinski, sektionschef/överläkare
Telefon 040-33 61 81
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Läkare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2020 (6 dagar kvar)