Sjuksköterskor till VO urologi, avdelning 12 i Malmö

Sjuksköterskor till VO urologi, avdelning 12 i Malmö

Om arbetsplatsen
Gör skillnad. Varje dag. Verksamhetsområde urologi består av två vårdavdelningar i Malmö samt en mottagning i Malmö respektive Lund. Avdelningarna har 20 vårdplatser måndag-fredag och 16 vårdplatser lördag-söndag. Inriktningen är högspecialiserad urologisk omvårdnad med alla typer av operationer i urinvägarna. Vi använder oss av operationstekniker som medför korta vårdtider och hög patientomsättning vilket skapar en dynamisk arbetsplats. På avdelningarna arbetar medarbetarna med olika diagnosgrupper i sexmånadersperioder och byter sedan för att upprätthålla sin kompetens. Vi har ett nära samarbete mellan vårdavdelningarna där vi arbetar kontinuerligt med varje medarbetares individuella kompetensutveckling. Hos oss kan du växa!

Arbetsuppgifter
Nu söker vi en sjuksköterska för dag- och kvällstjänstgöring samt en sjuksköterska för nattjänstgöring. Som sjuksköterska hos oss förväntas du agera arbetsledare i nära samarbete med andra yrkeskategorier där alla har patienten i fokus. Genom avdelningens kliniska lärare får du möjlighet till mentorskap vilket bidrar till fortbildning och trygghet. Sjuksköterskorna och undersköterskorna har ett tätt samarbete för att ge patienten den bästa vården. För oss på urologen är individen värd goda utvecklingsmöjligheter där hospitering, nätbaserad utbildning samt internutbildningar är en självklarhet. Vi ser samarbete och teamkänsla som nyckeln till framgång. Region Skåne satsar på ökad kompetensutveckling för sjuksköterskor. För nyfärdiga sjuksköterskor finns kliniskt basår som innehåller föreläsningar, klinisk färdighetsträning och tillgång till en mentor. Vi har önskeschema medarbetarna planerar själva sina arbetsdagar tio veckor framåt. Nattjänstgöring innebär 32 timmars arbetsvecka (100%).

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet som sjuksköterska. Vi vill också att du har god datorkunskap, gärna med erfarenhet av journalsystemet Melior. Tidigare erfarenheter av urologisk eller annan opererande verksamhet ser vi som meriterande. Eftersom vår verksamhet omfattar akuta intag samt väntelist-patienter bör du tycka om förändringar och ha en god problemlösningsförmåga samt gilla att verka i en omväxlande verksamhet. Vi arbetar evidensbaserat där god kvalitet ses som en självklarhet. För att uppnå en god teamkänsla är samarbetsförmåga också något vi värdesätter. Tillsammans vill vi erbjuda en bra arbetsplats där patienten får den bästa vården, delar du denna vision är du varmt välkommen med din ansökan. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. I den här rekryteringen arbetar vi med löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt
Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör. Skånes universitetssjukhus (SUS) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. SUS är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso-och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen till Skånes universitetssjukhus! På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Kontaktperson Judit Talos, Enhetschef avd 12
Telefon 040-33 36 54
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)