Red Bull söker en Sales Activator till Malmö

Red Bull söker en Sales Activator till Malmö

Nu söker vi efter en Sales Activator till vårt team i Malmö. Red Bull vill ge vingar till dig med en stark vinnarmentalitet, som är målorienterad och en sann teamplayer. Drivs du av att skapa och utveckla värdefulla relationer? Tycker du om att använda din sociala och kreativa förmåga för att synliggöra produkter och driva försäljning? Då kan det vara just dig vi söker efter!

Som Sales Activator är ditt uppdrag att utveckla dina kundrelationer och affärer genom att:
  • Hjälpa våra butiker att maximera sin försäljning av Red Bull
  • Fylla på våra säljpunkter, bygga säljande butiksmiljöer och exponera våra produkter på ett attraktivt sätt
  • Säkerställa maximal synlighet och tillgänglighet och att vårt varumärke alltid är representerat med högsta kvalitet
  • Ha försäljningsansvar på ditt eget geografiska distrikt
  • Säkerställa förstklassig service genom att vara personlig, kunnig och tillgänglig
Du kommer att tillhöra ett av våra försäljningsteam ute på fältet som är en viktig strategisk del inom Red Bull. För att bli en framgångsrik Sales Activator hos oss behöver du ha ett starkt inre driv, stort engagemang och lojalitet för dina kunder men även för ditt varumärke och för Red Bull. Du motiveras av att få prestera och arbeta mot mål. Du kommer arbeta tätt tillsammans med dina teamkollegor och genom ditt ödmjuka och nyfikna sätt bidrar du till att ni tillsammans bygger upp det bästa teamet!

Hos oss kommer du självklart får de rätta förutsättningarna och verktygen för att utvecklas, utmanas och växa i din roll. Du kommer kunna utgå hemifrån och arbetet kan medföra övernattningar. Vi ser att du är bosatt i Malmö.

Ansvarsområden

#PERFECT STORE

Som Sales Activator är en av dina uppgifter att arbeta tillsammans med dina kunder med fokus på Perfect Store: Tillgänglighet, Distribution, Rätt pris, Synlighet, Placering med Attraktiv kommunikation. Genom att äga ditt distrikt och känna dina kunder presenterar du insikter och förslag som förbättrar deras förutsättningar att öka sin försäljning. Det krävs att du är organiserad, resultatfokuserad och har en "can do"-attityd.

#KUNDORIENTERAD

Red Bull är ett starkt varumärke som ställer höga krav på kvalitet och professionalism. Därför är det en självklarhet för oss att ditt hjärta brinner för att tillsammans med kunden utveckla vår gemensamma affär. Du ska regelbundet besöka dina kunder och säkerställa att vårt varumärke ser ut som marknadsledare i butik. Du ska bygga effektiva och givande relationer med beslutsfattare samt skapa lojalitet och långsiktighet genom att vara påläst om din marknad och dina kunder.

#ENTREPRENÖRIELL

Som Sales Activator behöver du ha en entreprenöriell läggning. Du jobbar både analytiskt och kreativt och du söker alternativa vägar genom din nyfikenhet och proaktivitet. För att lyckas i rollen ska du ha förmågan att leda dig själv och förstå att det är du som ansvarar för resultaten och den långsiktiga affärsutvecklingen inom ditt geografiska ansvarsområde.

#PERSONLIG UTVECKLING

Red Bull vill ta fram det bästa hos dig, vi vill se dig växa och ge dig vingar. Det är du som bestämmer hur långt du vill nå och vilken insats du är beredd att lägga in för att nå dit. Vi kommer att ge dig förutsättningarna och stödet i din personliga och yrkesmässiga utveckling och har du rätt inställning kommer vi ge dig verktygen för att ta dig an stora utvecklingsmöjligheter och flera spännande arbetsuppgifter

Kvalifikationer
  • Du har giltigt B-körkort
  • 2 års erfarenhet av försäljning och varuplock på fältet och gärna inom dagligvaruhandeln och servicehandeln.
  • Du är strukturerad och arbetar proaktivt - du vet hur du ska agera för att få ut bästa möjliga effekt av din arbetsdag
Erfarenhet av att ha jobbat i butik är meriterande

Språk

Du är flytande i svenska och engelska

Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag! Urvalet sker löpande och sista ansökningsdag är 28e februari 2021.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://jobs.redbull.com/se-en
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (1 dag kvar)