Chefsassistent - Rechon Life science AB

Chefsassistent - Rechon Life science AB

Om tjänsten

I tjänsten som chefsassistent kommer du tillhöra funktionen Operations som hanterar tillverkning, underhåll, samt process-, och validering. Du kommer ha ett nära samarbete med-, och rapportera till head of operations. Tjänsten innebär en central roll i att koordinera, administrera och arkivera dokument för tillverkning och utbildning inom operations, följa upp säkerhet-, hälso-, och miljöaktiviteter och instruktioner, samt hantera projektadministration. Mer ingående innebär tjänsten att:
  • Supportera head of operations med administration och dokumentation som rör funktionen operations
  • Arkivera validerings-, och utvecklingsdokument, loggböcker, samt följa upp miljö-, och hälsoaktiviteter och instruktioner
  • Hantera generell projektadministration
Om dig

För att trivas i rollen har du ett prestigelöst förhållningssätt till ditt arbete, och gör ditt yttersta för att slutföra dina arbetsuppgifter i tid. Du har en god förståelse för att uppgifterna du hanterar innefattar flera detaljer, varför du har en förmåga att strukturera ditt arbete. Då det är mycket information att hanterar är du noggrann, och säkerställer att ditt arbete blir korrekt. Ett gott samarbete med dina kollegor där du proaktiv tar dig an och hjälper till är för dig en självklarhet.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att gärna att du har god erfarenhet av administration, inom läkemedelsindustrin eller sjukvården är meriterande. Därutöver krävs det för tjänsten:
  • Gymnasial utbildning
  • Flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Mycket goda kunskaper i Excel, samt övriga Office-paketet
Övrig information

Start: Omgående enligt överenskommelse

Plats: Limhamn, Malmö

Omfattning: Heltid

Arbetstider: mån-fre, dagtid

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Anna Svensson på anna.svensson@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: produktion, läkemedel, pharma, industri, administratör, administration, rekrytering, Malmö, Lund
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Sekreterare, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Emploid AB
Sista ansökningsdag 9 dec 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EMPLOID har nu fått det stora nöjet att bistå Rechon Life Scince att hitta en chefsassistent med ett öga för admninistration. Rechon Life Science är ett läkemedelsföretag på frammarsch, och behöver nu förstärka sin projektorganisation.