Operatör Avsyning - krav gymnasieutbildning

Operatör Avsyning - krav gymnasieutbildning

Operatör avsyning, Bulk Production (2-skift)
Vi vill ytterligare stärka vår produktionsavdelning och nu söker vi personal inom avsyningsområdet som ingår på avdelningen Bulk Produktion. På avdelningen arbetar i dagsläget ca 40 personer.

Vi vill ytterligare stärka vår produktionsavdelning och nu söker vi personal inom avsyningsområdet som ingår på avdelningen Bulk Produktion. På avdelningen arbetar i dagsläget ca 40 personer.
Bulk Production ansvarar för att producera läkemedelslösningar (från kliniskt material till färdig vara). Produktionen omfattar beredning/filtrering, aseptisk fyllning (injektionspreparat), fyllning av sprayprodukter samt avsyning av tillverkade enheter från avdelningen. Denna annons söker en operatör som kan vara behjälplig vid avsyningsarbete som ingår i avsyningsområdet men även flexibel till annat arbete som behövs på avdelningen.

På Rechon arbetar vi enligt GMP och arbetet utförs i klassade renrumslokaler (klass A-D).
Vid samtliga arbetsmoment ställs höga krav på kvalitet och tillämpande av GMP regler, dokumentation, produktionshygien och samarbete. Arbetet består av 2 skift (dag/kväll).

Vi erbjuder ett spännande jobb med varierande arbetsuppgifter där du får vara med och göra en skillnad. Bland arbetsuppgifterna kommer följande ingå:

  • Medverka vid avsyning av tillverkade enheter via olika metoder/maskiner. Avsyning kommer att ske av certifierade operatörer (som finns på avdelningen). Fokus på denna tjänst kommer mer vara mot maskin samt rutinarbete, inte avsyning initialt.
  • På sikt kan avsyningscertifieringen vara ett utvecklingsområde i tjänsten
  • Provuttag under avsyning
  • Förberedelser material före avsyning samt packning efter avsyning
  • Hjälpa till kring övrigt arbete på avdelningen (fylla på material på avdelningen, förflytta material mellan avdelningar osv)
  • Dokumentering av arbetet
  • Back-up vid behov som operatör till de olika delarna som ingår på avdelningen
  • Förbättringsarbete på avdelningen

Vi söker dig med gymnasieutbildning eller motsvarande. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet av läkemedelsproduktion, renrumsarbete, datorvana, maskintekniskt intresse och vana, någon form av förbättringsarbete. Arbetet kräver att du kan följa skrivna instruktioner, är mycket noggrann och behärskar svenska i tal och skrift (minst svenska 3).
Kunskaper i andra språk, så som engelska, är en fördel. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du är flexibel, har lätt för att samarbeta, hålla fler bollar i luften och har en öppen och positiv inställning. Utbildning för de olika arbetsuppgifterna kommer att ges internt på Rechon.

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till BPjobb@rechon.se .

Vi går löpande igenom alla ansökningar och om du är en av de kandidater som bäst matchar tjänstens kravprofil kontaktar vi dig för en intervju.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.rechon.com
Sista ansökningsdag 27 sept 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rechon Life Science AB är ett privatägt läkemedelsföretag med hela verksamheten i Malmö. Vi har i mer än 60 år levererat aseptiska produkter enligt internationella krav för läkemedel. Vårt fokus är idag kontraktstillverkning av både registrerade läkemedel och material för klinisk prövning. Våra kunder finns runt om i världen och är både mindre start- up företag och big-pharma bolag. Vi är idag ca 170 anställda.

För mer information besök oss på
www.rechon.com