Operatör städ - krav gymnasieutbildning

Operatör städ - krav gymnasieutbildning

Operatör till Aseptic Cleaning Services, Bulk Production
Vi vill ytterligare stärka vår produktionsavdelning och söker nu en operatör för att ingå i vårt team Aseptic cleaning services, som är en del i avdelningen Bulk Produktion.

Avdelningen Bulk Produktion ansvarar för att producera läkemedelslösningar, allt från kliniskt material till färdig vara. Produktionen omfattar beredning, filtrering, aseptisk fyllning av injektionspreparat samt fyllning av sprayprodukter för nasala och orala applikationer

På Rechon arbetar vi enligt GMP (Good Manufacturing Practise) och allt arbete utförs i klassade renrumslokaler. Vid samtliga arbetsmoment ställs höga krav på kvalitet, dokumentation, produktionshygien och tillämpning av gällande GMP-regler.

Vi erbjuder ett spännande jobb med varierande arbetsuppgifter där du får vara med och göra en skillnad. Bland arbetsuppgifterna ingår
  • Delta vid daglig städning av produktionslokaler/ renrumslokaler och dokumentera utfört arbete i städprotokoll
  • Utföra tvätt och tillse att det finns renrumskläder färdiga för användning
  • Back Up för disk av utrustning för beredning och fyllning efter avslutad produktion samt förpacka utrustning och märka med datum samt placera utrustningen på avsedd plats
  • Då Aseptic cleaning services är en serviceenhet till produktionen så kan en del inköp samt material påfyllningsarbete förekomma.
Vi söker dig med gymnasieutbildning eller motsvarande. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet av renrumsstäd och därmed renrumsarbete i GMP miljö. Arbetet kräver att du kan följa skrivna instruktioner, är mycket noggrann och behärskar svenska i tal och skrift.

Kunskaper i andra språk, så som engelska, är en fördel.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du är flexibel, ordningsam, har lätt för att samarbeta och hålla flera bollar i luften samt har en öppen och positiv inställning!
Utbildning för de olika arbetsuppgifterna kommer att ges internt på Rechon.

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev till cbe@rechon.se. Vi går löpande igenom alla ansökningar och om du är en av de kandidater som bäst matchar tjänstens kravprofil kontaktar vi dig för en intervju.
Mer info
Email Mejla Rechon Life Science AB
Område Malmö stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://rechon.com
Sista ansökningsdag 27 sept 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rechon Life Science är ett läkemedelsföretag i Limhamn. Våra specialiteter är aseptiska injektionspreparat samt nasala och orala sprayer. För mer information besök oss på www.rechon.com