säljande konsultchef

säljande konsultchef

Vi söker ingen vanlig säljare utan en konsultchef inom industri, lager och logistik till vårt kontor i Malmö.

Vi siktar nämligen på att erbjuda människor sina drömjobb. Det gör ditt jobb som säljande konsultchef extra viktigt.

Du har kanske läst HR, försäljning eller ekonomi men vill helst arbeta med försäljning i kombination med HR! Eller kanske har du en erfarenhet inom industri, lager eller logistik och vill använda den erfarenheten i en säljande befattning.

Vi behöver dig som är intresserad av att bygga hållbara kundrelationer, byggsten för byggsten. Vi säljer, bemannar och rekryterar för både korta och långa uppdrag inom kollektivsidan, skapar nya karriärer och hjälper våra kunder att nå sin fulla potential.

Hos oss jobbar vi i team och samverkar med varandra. För att lyckas i din roll så behöver du och dina kollegor arbeta som ett team med mycket energi, glädje och brinna för att skapa nya affärer.

Mer om oss? Kika gärna: https://www.youtube.com/watch?v=r7Djy5eggaM&feature=youtu.be och ansök idag.

Ansvarsområden

I rollen som säljande konsultchef kommer du få möjlighet att arbeta mot våra kunder inom industri, lager och logistik.
Du kommer att arbeta i en tempofylld roll med stor variation, då du kommer få arbeta med att både bearbeta potentiella kunder och merförsäljning till befintliga kunder, ha ett eget kundansvar men även med att löpande ha kontakt med kandidater och konsulter. Tillsammans med ditt team driver du hela tillsättningsprocessen, från kravprofil och annonsering till intervju och kandidatpresentation.
Rollen ställer krav på ett stort engagemang, god struktur i kombination med öppenhet för flexibilitet i ditt dagliga arbete.

Dina Arbetsuppgifter
  • Prospektering, nykundsbearbetning, merförsäljning och relationsbyggande gentemot nya och befintliga kunder
  • Prissättning, offerter och upprättande av kundavtal
  • Rekrytering, anställning och uppföljning av konsulter
  • Medarbetarsamtal, lönesamtal och personalansvar av konsulter
Kunskaper/Erfarenhet

Vi tror att du som söker har en akademisk utbildning inom personal, ekonomi och/eller försäljning med ca 2-3 års arbetslivserfarenhet, alternativt att du har en arbetslivserfarenhet inom industri, lager och/eller logistik och brinner för försäljning.
Du har med fördel branscherfarenhet, ett lokalt nätverk och/eller tidigare arbetat med olika roller inom kollektivsidan (industri, lager och/eller logistik).
För tjänsten är det viktigt att du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska samt B-körkort

Personliga Egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du engagerad, positiv, med stort hjärta och intresse för människor. Kanske är det därför du är så framgångsrik inom försäljning? Du är nämligen trygg i vad du, ditt team och konsulter kan erbjuda i form av såväl nytta som värde. På så sätt gör vi skillnad och goda konsult- och kundrelationer kommer på köpet. I dig ser vi den där kollegan som är målinriktad men saknar vassa armbågar. Du är hellre hjälpsam, entusiasmerande och vågar. Är du dessutom resultatorienterad, strukturerad och vill nå nya höjder? Då kommer du att trivas hos oss.

Är du nyfiken och vill veta mer är du välkommen att ringa Pernilla Nicklasson, tfn 0729-889507.

Sista ansökningsdatum: 2018-09-23, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Om Randstad
Mer info
Kontaktperson Pernilla Nicklasson
Telefon 0729-889507
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 24 sept (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största företag inom rekrytering och bemanning och vi finns representerade i fler än 40 länder och har över 600 000 anställda. Vår närvaro på den svenska marknaden blir mer och mer märkbar och vi växer stadigt med många spännande karriärmöjligheter för den som vill ge det lilla extra. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och dina ambitioner. Naturligtvis kommer vi att ställa höga krav på dig, men är du rätt person kommer du i gengäld att få mycket tillbaka.