Truckförare - skjutstativ

Truckförare - skjutstativ

Just nu söker vi truckförare med erfarenhet av att köra skjutstativtruck med start omgående för uppdrag hos vår kund i Malmö

Vi ska tillsätta flera tjänster som är både på heltid och på timmar enligt överenskommelse. För att kunna arbeta hos oss på timmar krävs att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Arbetet är på tvåskift 06.00-23.00, även helger kan förekomma

Arbetsbeskrivning
  • Plockning och packning av våra produkter
  • Truckkörning, (skjutstativ)
  • I övrigt förekommande lagerrelaterade uppgifter på avdelningen
Mer om tjänsten

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Kvalifikationer

Som person är du prestigelös, tar egna initiativ och tar dig an de uppgifter du ser behöver utföras. Vi söker dig som har positiv inställning, hög arbetsmoral och är engagerad i dina arbetsuppgifter. För att trivas i rollen behöver du vara noggrann, ordningsam och trivas med att arbeta i ett högt tempo.
  • Det är starkt meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet från klädbutik, restaurang och/eller erfarenhet från lagerarbete
  • Truckkort - skjutstativ är ett krav
  • Datorhantering förekommer i arbetsuppgifterna därför är det viktigt att du har god datavana
  • För att klara tjänsten är det viktigt att du hanterar det svenska väl i både tal och skrift.
Vi söker både dig som vill arbeta heltid och dig som är student alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och som vill arbeta extra.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Sista ansökningsdag: 2018-11-16, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Jonathan Sjöstedt, jonathan.sjostedt@randstad.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 26 nov (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi har som målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar.