Teamledare till telekomföretag

Teamledare till telekomföretag

Vi söker nu en teamledare till Malmö. Trivs du med att arbeta med förändringar och vill ta chansen som teamledare på ett internationellt företag? Då har vi din nästa tjänst. Med dig i bagaget har du 5 års erfarenhet av ledarskap och en god förmåga att coacha och vidareutveckla dina medarbetare. Uppdraget startar 13 augusti och löper fram till årsskiftet. Skulle du dessutom beskriva dig som lösningsorienterad och serviceinriktad? Då hoppas vi på din ansökan, redan idag!

Omfattning:
Heltid, kontorstider. Med start 13 augusti och för uppdrag till 31 december 2018.

Arbetsbeskrivning:

I rollen som teamledare har du personalansvar för ett team på 15 kollegor som hanterar beställningar från kunder, säljare och andra interna enheter. Tillsammans med dina medarbetare bidrar ni till nöjda företagskunder genom att tillhandahålla en beställnings- och leveransupplevelse i världsklass. I rollen rapporterar du närmast till chefen för sektionen och kontoret ligger i centrala Malmö.

Dina arbetsuppgifter (till exempel):
  • Självständigt leda, coacha och vidareutveckla gruppen, skapa ett klimat där dina medarbetare känner sig trygga med att ta ansvar och dela med sig av idéer.
  • Säkra att kommunikationen med kunder, interna intressenter och supportenheter är välfungerande.
  • Identifiera och hantera kritiska situationer.
  • Delta och aktivt bidra i ledningsgruppsmöten för sektionen.
Kvalifikationer:

Här behöver du:
  • 5 års erfarenhet av rollen som ledare, erfarenhet av arbete med ett team i förändring.
  • Gymnasieutbildning
  • God datorvana.
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
För den här tjänsten söker vi dig som har en hög servicenivå och alltid sätter kunden i främsta rummet. Vidare tror vi att du är lösningsorienterad och har en god förmåga att komma på sätt att effektivisera arbetet. Är du dessutom välstrukturerad, coachande och har lätt för att kommunicera kommer du att bli en uppskattad kollega hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag: 2018-07-12
, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Andrea Rexö | andrea.rexo@randstad.se |
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 12 juli (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Plus (men inte krav) är om du har erfarenhet från telekombranschen eller jobbat inom serviceyrket tidigare.