Administratör

Administratör

Din nästa utmaning?

Gillar du att alltid sätta kunden i första rum? Tycker du om att utmana dig själv till att ständigt utvecklas, är intresserad av teknik och trivs i förändring? I så fall är detta uppdrag en riktigt spännande möjlighet för dig!

Randstad söker åt kunds räkning en orderadministratör med start omgående. Du kommer ansvara för att nya och befintliga kunder får sin leverans i tid och med önskad kvalité genom att beställningar orderläggs, konfigureras och faktureras på ett kvalitativt sätt av dig. Du får möjlighet att driva utveckling av våra kunders upplevelse samt delta i projekt för att implementera nya kunders lösningar. Att kontinuerligt sträva efter att jobba smartare är en självklarhet för dig.

Teamet som letar efter en ny kollega har nära kontakt med sina kunder. De strävar efter att varje dag söka möjligheter till att skapa nya värden för kunderna likväl som att eliminera icke värdeskapande aktiviteter. Samtidigt befinner de sig i en enorm transformationsresa - de arbetsuppgifter de har idag kommer att förändras med tidens gång.

Uppdragsgivare: Randstad AB

Ort: Malmö

Omfattning: Heltid med start omgående till och med sista mars med möjlighet till förlängning.

Om dig:

Du drivs av att förstå kundernas behov, har en stor känsla för kvalité, tar egna initiativ för dig och dina kollegors utveckling. Du kanske kommer från tidigare verksamhet där kundservice har varit fokus, framförallt är du på jobbet för att ständigt lära dig och vill göra ditt bästa för kundens och teamets resultat. Du älskar att bygga kundrelationer och kan se orsak och verkan. Att samarbeta med kollegor i teamet och övriga 21 000 medarbetare på företaget finns i din ryggrad.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Kvalifikationer:

Fullständig gymnasieutbildning.

Tidigare arbete inom kundservice.

Någon form av systemvana.

Aktivt självledarskap.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi har som målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar.

Sista ansökningsdag: 2018-11-25, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Andrea Rexö I andrea.rexo@randstad.se I
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 25 nov (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.