Orderadministratör / produktionsplanerare

Orderadministratör / produktionsplanerare

Är du intresserad av att arbeta på ett globalt företag som producerar innovativa tekniska produkter? Har du en god förmåga att planera och organisera produktion utifrån givna prognoser? Då kan vi ha en intressant tjänst för dig hos vår kund i Malmö. Tjänsten som orderadministratör / produktionsplanerare är en inhyrning på 6 månader med ambition att övergå i anställning hos kund på sikt. Tjänsten ska tillsättas omgående så du är välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsbeskrivning
I ditt arbete som orderadministratör / produktionsplanerare kommer du att vara en del av en global kedja från prognos till levererad produkt. Du arbetar nära säljorganisationen och de som tar in info för att lägga prognos. Utifrån prognostiserade volymer lägger du sedan order, planerar produktion, har kontakt med leverantörer och samordnar order från beställning till leverans. All produktion bedrivs av externa leverantörer utanför Sveriges gränser och kräver därför god kommunikationsförmåga på engelska. Ledtider och förändrade prognoser är den del av vardagen vilket kräver att snabbt agera och vara i daglig kontakt med leverantörer för att styra produktionen.

Arbetsuppgifter i korthet:
  • Skapa produktionsplanering utifrån inkommen prognos.
  • Kommunicera prognos till leverantörer.
  • Skapa produktionsorder och produktionsplanering
  • Följa upp och övervaka order och leveransflöde och ha löpande kontakt med leverantörer.
  • Övervaka flödesschema och uppdatera leverantörer om förändring i volym.
  • Ordererkännande och säkerställa fakturering
  • Hantera skeppningsdokument och kommunicera med transportörer
  • Rapportera KPIer och månadsrapporter.
I rollen hos vår kund är du en viktig del av hela produktionskedjan och har en viktig roll för att företaget ska vara lönsamt och producera rätt volymer. I teamet är ni 4 kollegor som tillsammans arbetar mot gemensamma mål. Chefen för teamet är involverad och hjälper gärna till med det operativa arbetet när så krävs. Han önskar att medarbetarna i teamet arbetar självständigt och han själv verkar gärna utan att synas och ser att hela gruppens arbete har lite av en sådan karaktär.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Kvalifikationer
Vi ser att du som är aktuell för tjänsten har minst 2 års tidigare erfarenhet av att arbeta i ett liknande flöde inom Supply Chain. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom något relevant område för tjänsten. Det är meriterande om du har erfarenhet av projektinköp men det är inte ett krav. Flytande engelska i tal och skrift är krav, svenska är inte det.

Dina personliga egenskaper kännetecknas av noggrannhet och struktur. Du har en god förmåga att driva ditt arbete framåt på ett självständigt sätt, du tar ansvar för dina områden och tycker om att arbeta i en koordinerande roll som kräver skärpa och disciplin.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi har som målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar.

Sista ansökningsdag: 2018-11-18, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Sofie Berg sofie.berg@randstad.se (ansökan tas ENDAST emot via www.randstad.se)
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.