HR-konsult inom rekrytering till statlig myndighet

HR-konsult inom rekrytering till statlig myndighet

Vi söker nu en HR konsult med inriktning mot rekrytering till en statlig myndighet i centrala Malmö. Till detta meriterande uppdrag kommer du arbeta med hela rekryteringsprocessen. Här söker vi dig som har en avklarad högskole- eller universitetsutbildning inom personal- och arbetslivsvetenskap (eller motsvarande) samt minst 2års arbetslivserfarenhet av arbete med alla delar inom en rekryteringsprocess. Du ska också ha arbetat i något rekryteringssystem och behärska Officepaketet bra. Låter det här som du? Då ser vi fram emot att läsa din ansökan redan idag!

Omfattning:
Heltid. Det start enligt överenskommelse och med en uppdragslängd till och med 2018-12-31. Arbetstider är vardagar 8.00-17.00.

Arbetsbeskrivning:

Den här arbetsplatsen ligger centralt i Malmö och kommer du arbeta med en stor bredd av arbetsuppgifter inom rekrytering. Du kommer, enkelt sagt, sköta hela rekryteringsprocessen från start till mål. Det innebär bland annat administration i ett rekryteringssystem. Du kommer sitta med interna anställningar inom myndigheten, men till hela Sverige. Här kommer du arbeta i fina lokaler med kompetenta och trevliga kollegor.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Annonsering och search av kandidater.
  • Telefonintervjuer och personliga intervjuer.
  • Presentation av kandidat och anställning.
Kvalifikationer:

Här behöver du:
  • Avklarad högskole- eller universitetsutbildning inom personal- och arbetslivsvetenskap, eller motsvarande.
  • Minst 2års arbetslivserfarenhet av att ha arbetat med rekryteringsprocessens alla delar.
  • Du ska ha arbetat i någon typ av rekryteringssystem och behärskar Officepaketet bra.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är en person som har ett eget driv och är självgående, du kan både prioritera och fokusera. Utöver detta vill vi att du är en person som är trygg i sig själv och kan hantera allt från högt till lågt. Du gillar att människor är olika, och gillar att umgås med andra. Låter det här som du? Då kommer du vara en väldigt uppskattad kollega hos oss!
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2018-07-01, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Sofia Wänblad | sofia.wanblad@randstad.se |
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 1 juli (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi ser det som mycket meriterande (ej krav) om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom en statlig myndighet. Vi vill även att du tidigare arbetat i systemen Palatzzo, Agresso eller Visma modul.