Arbetsledare - terminalarbetare / lagerarbetare

Arbetsledare - terminalarbetare / lagerarbetare

Som arbetande arbetsledare kommer du att plocka och paketera varor tillsammans med ditt team, introducera nyanställd personal och säkerställa att arbetet utförs med hög kvalité och noggrannhet. Du kommer strukturera och ansvara för det dagliga flödet av plock och packning av sportartiklar samt hantera problemlösning, både ad-hoc och proaktivt.

Vill du ingå i ett positivt och engagerat team?
Trivs du i en roll där du har ett stort ansvar över det dagliga arbetet samt för en arbetsgrupp?
Har du erfarenhet av en liknande tjänst sedan tidigare, då kan just du vara rätt person för denna tjänst.

Vi ska tillsätta flera tjänster som är både på heltid och deltid med start omgående. Arbetet är på tvåskift 06.00-23.00, även helger kan förekomma

Mer om tjänsten

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Kvalifikationer

Som person är du ansvarsfull, strukturerarad, prestigelös, tar egna initiativ och tar dig an de uppgifter du ser behöver utföras. Vi söker dig som har positiv inställning, hög arbetsmoral och är engagerad i dina arbetsuppgifter. För att trivas i rollen behöver du vara noggrann, ordningsam och trivas med att arbeta i ett högt tempo.
  • Erfarenhet av motsvarande befattning sedan tidigare
  • Det är starkt meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet från klädbutik och/eller erfarenhet från lagerarbete
  • Truckkort - skjutstativ är meriterande
  • Datorhantering förekommer i arbetsuppgifterna därför är det viktigt att du har god datavana
  • För att klara tjänsten är det viktigt att du hanterar det svenska väl i både tal och skrift
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Sista ansökningsdag: 2018-11-16, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Jonathan Sjöstedt, jonathan.sjostedt@randstad.se
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Transport & Logistik, Lager, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 26 nov (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi har som målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar.