Försäljningschef till Randers Tegel

Försäljningschef till Randers Tegel

Världens äldsta och bästa byggmaterial söker en Försäljningschef som kan skapa och utveckla moderna vinnande säljprocesser!

Vi tillverkar hållbara tegelprodukter och är Skandinaviens största tillverkare. Våra tegelbruk finns i både Danmark och Tyskland och våra Prefab fabriker finner du i Danmark och Sverige. Vi gör projekteringar till våra kunder och levererar alla insatsprodukter som behövs för fasad och tak, vi har produkter inom bägge områdena och strävar nu efter att bli marknadsledande inom vår bransch!

Nu behöver vi Dig för att förädla våra säljprocesser. Du kommer att arbeta med några av de längsta säljprocesserna i byggbranschen. Vi ska vara med och påverka redan i projekteringsstadiet och måste sedan följa projekten till dess att husen står färdiga. Då gäller det att göra rätt! Sveriges duktigaste arkitekter tillhör vår viktigaste målgrupp, så känsla för färg, form och teknik är avgörande. När husen sedan är färdigställda så kan du glädja dig åt resultatet tillsammans med dina barnbarnsbarn eftersom vårt material håller i flera hundra år. Det är detta som är Hållbarhet i ordets rätta bemärkelse, både för människa och miljö. Tegel är ett klimatsmart alternativ!

Tillsammans med säljarna är du aktiv på kundsidan och stöttar genom att motivera, leda och coacha dina medarbetare i rätt riktning för att säkerställa kontinuerlig ökad kompetens och kvalité i försäljningsarbetet. Din huvuduppgift blir således att forma ett säljteam som tillsammans kommer göra att vi uppnår vårt mål – det vill säga att bli marknadsledande!

Vårt säljbolag finns i Sverige och heter Randers Tegel AB. Vårt vackra kontor ligger i Bara utanför Malmö i natursköna omgivningar i en klassisk tegelmiljö. Härifrån styr vi försäljningen i Sverige tillsammans med vår duktiga personal. Här ligger också vår svenska Prefabfabrik. Vi har personal och showroom i Bara, Göteborg samt i Stockholm. Du kommer att arbeta direkt under VD som delar sin tid med det ena ägarbolaget Bara Mineraler AB. Ägarföretagen är familjeägda och har korta beslutsvägar, men visionerna är stora. Titta på hemsidan så ser du också vilka andra marknader som våra kollegor arbetar med i norra Europa.

Bakgrund?
Vi tror att du är välutbildad inom försäljning samt har tidigare erfarenhet från byggbranschen. Kanske saknar du erfarenhet av just våra produkter, men har ett intresse för produkter som är hållbara över tid? I så fall kan det vara just dig vi söker!

Du är den självklara ledaren som kan entusiasmera både personal och kunder. Du är också bra på att räkna så att vi gör vettiga affärer samtidigt som vi ger kunderna den bästa servicen. Men vi är ett litet bolag – ca 20 personer - vilket gör att arbetsuppgifterna är breda – och spännande. Man måste vara väldigt allround i vår organisation. Framgången ligger i detaljerna och vi brinner alla för vårt arbete med att ge Sverige bättre och hållbarare produkter.

Som person tror vi att du brinner för försäljning, du är en klok inspiratör och en bra coach som ser medarbetarna som individer och vill "jobba nära" och stötta i det dagliga arbetet. Du är omtyckt och bygger gärna långsiktiga relationer med människor. Du strävar alltid efter att nå dina uppsatta mål och drivs av att utveckla andra att nå sin fulla potential.

Nyfiken?
Ansök redan idag, dock senast den 31:a januari 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn profil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Emelie Sandsten, tel. 0707-60 36 96 eller via mail: emelie.sandsten@weselect.com, alternativt hör av dig till Susanna Bondeson VD, tel. 040-608 03 00.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Emelie Sandsten
Telefon 0707-60 36 96
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.randerstegl.se/
Sista ansökningsdag 31 jan (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Grunden till Randers Tegl-Gruppen lades 1911, då Carl Piper köpte sitt första tegelverk i Danmark. Sedan dess har det gått spikrakt framåt med uppköp av tegelverk och försäljningsaktiviteter i Skandinavien och Tyskland. På tegelbruket i Bara har det producerats tegel och tegelbalkar sedan mer än 100 år tillbaka i tiden. Idag producerar Bara Mineraler tegelbalkar och andra prefabricerande tegelprodukter under varumärket Bara Prefab. Läs mer om oss på https://www.randerstegl.se/