Säljande projektledare, Malmö

Säljande projektledare, Malmö

Ramirent - More Than Machines™.

Säljande Projektledare

Road & Traffic

Malmö med omnejd

Till vårt Affärsområde Road & Traffic söker vi nu en Säljande projektledare. Distriktet är Halmstad, Växjö, Kalmar och söderut med regionskontor i Malmö. Affärsområdet Road & Traffic sysslar med uthyrning, projektering och utställning av trafik avstängningsmaterial.

Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift är ett helhetsansvar för olika projekt från början till slut, där du säkrar de olika delarna av leveransen under hela projektet. Du kommer att bearbeta och sälja till både nya och befintliga kunder, främst i stora projekt samt etablera Affärsområdet R&T på marknader. I rollen som Projektledare ingår:
 • Göra anbudstidsplaner samt samla ihop information om kundens projekt och synkronisera kundens behov med Ramirents affärsmodell.
 • Sammanställning av business case.
 • Kundbesök och kundaktiviteter.
 • Upprätthållande av en pipeline för potentiella affärer.
 • Koordinering för leverans i säljprojekten samt samordning av interna och externa tjänster.
 • Bedöma behov av tillstånd och ha kontakter med myndighet för tillståndshantering.
 • Ansvar för att riskanalyser genomförs inom de olika produktområdena.
 • Arbeta efter en gemensam säljbudget som upprättas gemensamt i regionen.

"Det är viktigt att trivas på jobbet - där tillbringar vi ju en stor del av vår vakna tid. Därför gör Ramirent allt för att var och en ska ha ett drömjobb att gå till.Vi sätter kunden i fokus, vi hjälps åt inom företaget och vi ser möjligheter i stället för problem."

Din profil
Vi söker en engagerad medspelare för att jobba som Säljande projektledare tillsammans med kollegorna inom R&T. Som person är du entusiastiskt och samtidigt lyhörd och har en hög servicevilja där du alltid sätter kunden i främsta ledet. För dig faller det sig naturligt att vara noggrann, strukturerad och målinriktad. Det är viktigt att du både har en vilja av att arbeta självständigt med en förmåga att ta egna initiativ samt att du som lagspelare tillsammans med laget löser de utmaningar som uppkommer.

Kvalifikationer
 • Dokumenterad erfarenhet av sälj och anbud tillsammans med projektledning från tidigare arbeten.
 • Tidigare arbetat med och att hyra ut vägavstängningsmaterial.
 • Kunskap om arbete på väg och dess regelverk.
 • Goda språkkunskaper i engelska, såväl i tal som skrift.
 • God datavana och B-körkort.
Ramirent erbjuder dig
Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i en internationell koncern som präglas av öppenhet, ständig utveckling och stort engagemang med hög servicenivå.

Ansökan
Vill du vara en del av vårt lag? Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, då vi gör löpande urval. I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen.

Kontakt
Vid frågor omkring tjänsten, vänligen kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Camilla Jacobsson 0707-500385.

Välkommen med din ansökan!
Ramirent är en ledande leverantör av uthyrningslösningar som kombinerar de bästa maskinerna med service och kunskap. Vi erbjuder hyreslösningar som förenklar våra kunders verksamhet. Bland våra kunder märks företag inom såväl byggindustrin som övrig industri samt offentlig sektor. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirent AB ingår i Ramirentkoncernen, som har verksamhet i 10 länder. Läs mer på www.ramirent.se

Sökord: projektsäljare, fältsäljare, säljare, distriktsäljare, försäljning, KAM, key account manager, account manager, bygg, projektledning, byggprocess, sälj, säljledare
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 1 juli (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!