Medarbetare till Liftcentret i Malmö

Medarbetare till Liftcentret i Malmö

Är du kundorienterad, tekniskt intresserad och trivs med ett brett arbetsfält, då har du träffat helt rätt! Till vårt Liftcenter i Malmö söker vi nu en medarbetare för arbete inom leverans, mottagning och funktionskontroll.

I arbetsuppgifterna ingår att:
  • ta emot maskiner och material som kommer i retur från våra kunder
  • genomföra mottagningsbesiktningar och dokumentera eventuellt uppkomna skador
  • vid behov utföra även enklare service/reparationer på kundcentrets maskinpark
  • samla ihop och lasta de maskiner som ska levereras till kund
  • ge kunder teknisk kundsupport
  • agera problemlösare och hjälpa kunderna till bästa maskinval.
Bakgrund

Du är intresserad av maskiner och har gärna erfarenhet av arbete med just maskiner eller erfarenheter inom byggbranschen. B-körkort och grundläggande IT-kunskaper är ett krav. Då vi har internationella kunder behöver du också kunna tala engelska. BE-körkort och truckkort är önskvärt men inget krav för denna tjänst.

Personliga egenskaper

Du är utåtriktad, håller en hög servicenivå och sätter alltid kunden främst. Du levererar med hög kvalitet, arbetar proaktivt och tidseffektivt. Säkerhet är A och O på Ramirent, därför är det viktigt att du är ansvarstagande och utför dina uppgifter noggrant och strukturerat. För att lyckas och trivas i rollen måste du kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ, samtidigt som prestigelöshet är en viktig egenskap; på Ramirent arbetar vi tätt tillsammans och hjälps åt där det behövs.

Vad kan Ramirent erbjuda dig?
På Ramirent är våra värderingar "Smooth Service with a Smile". Detta gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, en trevlig stämning och god laganda. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. Därmed månar vi också om våra medarbetares kompetensutveckling. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten.

Omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas. Tjänsten är på heltid.

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan senast den 28/2. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta verkstadschef Fredrik Persson, telefon 072-2474547.

RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i Söder. Ramirent har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag, inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, vilket är världens tredje största maskinuthyrningsbolag.

Gear Up. Ramirent - Din lokala maskinuthyrare.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirent har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag, inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, vilket är världens tredje största maskinuthyrningsbolag. Gear Up. Ramirent - Din lokala maskinuthyrare.