Kundcentermedarbetare till Ramirent i Malmö

Kundcentermedarbetare till Ramirent i Malmö

Vi på Ramirent är en ledande leverantör inom maskinuthyrningsbranschen, här kombinerar vi de bästa maskinerna med service och kunskap. Till Stavdal Lift i Malmö söker vi nu dig som är tekniskt intresserad, trivs med ett fysiskt arbete, att arbeta ute i alla väder och som inte räds att få lite skit under naglarna. Passar detta in på dig? Låt oss då berätta lite mer om vad tjänsten innebär!

Lagspelaren med ett öga för service
På avdelningen är vi ett tajt gäng där vi backar upp varandra i arbetet. Som vår nya kollega kommer du att arbeta med:
  • Funktionskontroller, underhåll och reparationer av våra liftar både på kundcentret och ute hos våra kunder
  • Utlämning och retur av liftar till och från kund
  • Tvätta och rengöra liftar
  • Kundmottagning i returhanteringen
  • Du kommer att fungera som tekniskt stöd i våra verksamhetssystem både internt och för våra kunder
Din profil
  • Vi ser att du har genomgått gymnasieutbildning eller liknande med inriktning teknik, transport, maskin eller bygg
  • Du har tidigare arbetat i byggbranschen, maskinuthyrningsbranschen eller annan närliggande bransch
  • Grundläggande datorvana och B-körkort
  • Svenska flytande i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska
Eftersom rollen innebär en hel del kundkontakt med många kontaktytor ser vi att du är serviceinriktad och har god samarbetsförmåga, ute på fältet är du Ramirents ansikte utåt. Du tar ansvar för de uppgifter du blir tilldelad samt arbetar noggrant och strukturerat.

Vad kan Ramirent erbjuda dig?
På Ramirent är våra värderingar "Smooth Service with a Smile". Detta gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, en trevlig stämning och god laganda. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. Därmed månar vi också om våra medarbetares kompetensutveckling. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten.

Omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning om 6 månader. Tjänsten är på heltid.

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan senast den 8 oktober 2021. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta Fredrik Persson, telefon 040 652 53 01.

RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i Söder. Ramirent har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag, inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, vilket är världens tredje största maskinuthyrningsbolag.

Gear Up. Ramirent - Din lokala maskinuthyrare.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 okt 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirent har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag, inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, vilket är världens tredje största maskinuthyrningsbolag. Gear Up. Ramirent - Din lokala maskinuthyrare.