Hisstekniker till region Öresund

Hisstekniker till region Öresund

Att vara Hisstekniker på Ramirent
I din roll som Hisstekniker på Ramirent kommer du att utföra arbete både på inne på kundcentret och ute hos Ramirents kunder. Du kommer att till största del arbeta med montering och demontering av Ramirents hissortiment.

Arbetet innebär service, underhåll och reparation av våra produkter inom hiss. I tjänsten ingår även administrativa arbetsuppgifter i vårt affärssystem. Arbetet ute hos kund kommer främst vara lokaliserat till Öresundsområdet, men även resor utanför Öresundsområdet förekommer.

Din profil
  • Vi ser att du har genomgått gymnasieutbildning inom el eller teknik, eller motsvarande erfarenhet som bedöms likvärdig.
  • B-körkort och datorvana är ett krav.
  • Då du ofta arbetar utomhus och på hög höjd förväntas du ha en god fysik.
Du är en person som har ett högt säkerhetstänk och har en förmåga att behålla ett lugn vid stressfyllda situationer. Du drivs av problemlösning och är van att arbeta självständigt. Vidare har du en god samarbetsförmåga och din utpräglade servicekänsla gör dig till en väldigt uppskattad Ramirent medarbetare ute hos kund.

Vad kan Ramirent erbjuda dig?
Vi är ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar våra medarbetare högt. Därmed månar vi också om våra medarbetares kompetensutveckling. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten.

Omfattning
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning om 6 månader tillämpas. Tjänsten är på heltid.

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan senast den 16 oktober 2020. Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor rörande tjänsten vänligen kontakta Erik Siegrist, telefon 040-671 25 81.
Mer info
Kontaktperson Erik Siegrist
Telefon 040-671 25 81
Område Malmö stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://jobb.ramirent.se/
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirent har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag, inom maskinuthyrningsbranschen.
Ramirent tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, vilket är världens tredje största maskinuthyrningsbolag.
Gear Up. Ramirent – Din lokala maskinuthyrare.