Vi söker en erfaren självständig mekaniker till verkstaden i Malmö

Vi söker en erfaren självständig mekaniker till verkstaden i Malmö

I den här varierande rollen kommer du jobba både med reparation i vår verkstad och ute på fält hos våra kunder. Din vardag kommer bestå av allt från enklare service och underhåll till mer avancerade reparationer och felsökningar på personliftar och lastbilar av olika typer och märken. I jobbet har du kundkontakt såväl ute hos kund som över telefon då du ser till att kunderna får professionell och korrekt telefonrådgivning.

Du kommer att jobba under stor frihet och ansvar för de projekt du blir tilldelad

Vi sätter säkerhet, service, kolleger och kunden i första rummet. Detta innebär att du under korta perioder kan få andra arbetsuppgifter. Du skall därför utan problem kunna växla mellan arbetsuppgifter och finna snabba lösningar.

KOMPETENSER: Det här behöver du för att lyckas och trivas

Praktisk erfarenhet av service och reparationer av liftar eller andra hydrauliska maskiner/fordon.
Exempelvis entreprenadmaskiner, jordbruksmaskiner, truckar eller teleskoptruckar

Goda kunskaper inom el/hydraulik och du kan läsa schema av dessa


Körkort, lägst B

Det är också viktigt att du kan kommunicera på svenska och att du behärskar engelska

Strukturerad och detaljerad

Lösningsorienterad

Vad vi erbjuder dig

Vi vill att du ska utvecklas och växa hos oss.
Därför erbjuder vi dig både interna och externa utbildningar.

Placeringsort Malmö
Arbetstider 07:00-16:00 vardagar
Fast lön
Fackligt anslutna
5 veckor semester

Anställningen är en heltidstjänst med tillsvidareanställning

Du är välkommen att söka
tjänsten med ett uppdaterat CV samt ett personligt brev med en riktad ansökan i vilken du beskriver varför Rallco skall anställa just Dig.
Mer info
Email Mejla Rallco AB
Område Malmö stad
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Mekaniker, Reperatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.rallco.se
Sista ansökningsdag 17 feb 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Uthyrning av liftar, minikranar, hängställningar mm.

Rallco har hyrt ut liftar sedan 1969. Vi erbjuder ett brett sortiment av billiftar, lampliftar, höjdliftar, bomliftar, saxliftar, pelarliftar, släpvagnsliftar, specialliftar och lastbilsliftar med förare. Vårt sortiment av billiftar är ett av landets största. Exempelvis har vi ett stor utbud av elverksliftar specialutrustade för arbete med gatlampor samt billiftar med 28 meters arbetshöjd som kan köras på vanligt B- körkort.

Sortimentet har genom åren utökats och innehåller även hängställningar, minikranar, rullställningar, toppmoderna hängställningar, avspärrningsmateriel, gångtunnlar, körunderlägg, fallskydd, generatorer mm. Vi erbjuder även tillbehör till liftar för lyft av glasrutor, gipsskivor, ventilationsrör etc.

Rallco erbjuder en hög servicenivå, flexibilitet och kundanpassade lösningar. Hos oss kan du hyra lift per timme, dag, månad eller knyta avtal som sträcker sig över längre tidsperioder. Är du osäker på vilken typ av lift du behöver? Vi inspekterar kostnadsfritt arbetsplatsen och ger en professionell rekommendation.

Rallco har depåer i Malmö och Karlskrona, men vi hyr ut liftar över stora delar av Sverige. Vi hyr främst ut till företag men givetvis är privatpersoner också hjärtligt välkomna.