Arbetsuppgifter

Byggsnickeri, inklusive uppsättning av gipsväggar och undertak inomhus för bostäder.

Vi sysslar också med montering av färdiga eller halvfärdiga köksmoduler, golvläggning och även produktion av delar av träkonstruktioner i vår mobil snickeriverkstad. Andra arbetsuppgifter kan förekomma. Tillsvidare anställning på heltid med provtid på
6 månader. Du får introduktion av erfarna kollegor.

Du

Du är målmedveten serviceinriktad och pålitlig person som gillar att jobba i grupp men också självständigt. Precision och kvalitet är det du brinner för.
Du har några år erfarenhet med snickeriarbete. Yrkesbevis är meriterande. Språk som talas på arbetsplatsen: svenska, engelska, kroatiska/bosniska/serbiska.

Lön och arbetsvillkor

Vi fullföljer intentioner från kollektivavtalet och du får lön och andra förmåner enligt det som står i kollektivavtalet för Byggnads

När och var?

Du kan börja jobba omgående men vi är flexibla och kan komma överens om ett senare datum som passar både dig och oss. Arbetsplats är hos kunder i Malmöregionen men andra platser kan bli aktuella i framtiden.
Hemsida: www.radmans.se
Mer info
Kontaktperson Ana
Telefon 0764078839
Email Mejla Ana
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.radmans.se
Sista ansökningsdag 16 nov 2019 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Radmans Bygg Service AB är ett bolag i Sverige som profilerar sig som en stark affärspartner till andra väletablerade byggföretag i Sverige. Vi vill anställa utbildade och erfarna medarbetare.