Säljare, vikariat till vår butik i Malmö

Säljare, vikariat till vår butik i Malmö

Som person är du positiv, ansvarstagande, entusiasmerande och med ett stort eget driv. Du gillar att arbeta mot uppsatta mål och har inga problem att arbeta självständigt.

Så här arbetar vi:
Vi sätter alltid kunden i fokus och ger den vår bästa hjälp och service.
Vi tar fullt ansvar på våra arbetspass och ser till butikens bästa varje dag.
Vi strävar ständigt efter att utveckla våra säljaregenskaper och vi arbetar alltid med personlig styling.
Vi har tydliga gemensamma mål med vår framtida försäljning och ett stort driv för att nå högre höjder och sist men inte minst är vi flexibla och stöttar varandra i vardagen. Tidigare erfarenhet av försäljning i butik är önskvärt.

Tjänsten är ett vikariat på ca 20 tim/v mellan 1 april-31 dec 2020. Ersättning enligt gällande kollektivavtal med tillägg av företagets förmåner.

Känner du att du vill bli en del av vårt team och att ovan arbetssätt passar dig är du välkommen med din kortfattade ansökan samt foto till annika@rabalder.se - glöm ej att ange i ämnesraden vilken tjänst och butik du söker till. Urval sker löpande så skynda dig in med din ansökan.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Vikariat
Hemsida http://www.rabalder.se
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rabalder är ett över 30 år gammalt svenskt varumärke som uppskattar sköna kläder med hög kvalité och många kombinationsmöjligheter.
Vi lägger stor vikt på val av material och färgkoordinering, just för att du som kund skall känna att du får något extra när du köper en Rabalder-produkt.

Vår ambition är att göra kläder som du kan känna dig avslappnad men ändå välklädd i. Mjuka och behagliga plagg i en harmonisk tidlös anda. Välj och vraka bland välmatchade färger i vackra mönster, klassiska ränder, ljuvt blommigt och en stor variation av enfärgade plagg att mixa därtill. Rabalders filosofi är enkel:
Sköna kläder för sköna dagar!

Varumärket Rabalders koncept hittar du bara i våra egna butiker och i vår webshop.