Senior tekniker till RWE Renewables!

Senior tekniker till RWE Renewables!

Om rollen

Vill du ha ett meningsfullt arbete som har betydelse för samhället, framtiden och miljön?
Då ska du komma och arbeta hos oss som Senior tekniker med inriktning vindkraft på RWE! Vi letar nu efter vår nya kollega för att göra teamet fulländat!

RWE Renewables tillhör de största globala aktörerna inom kraftproduktion från förnybar energi med en total installerad produktionskapacitet på 9 gigawatt och ytterligare 2,6 gigawatt under konstruktion.
Vår teknikportfölj täcker onshore och offshorevindkraft, solceller (PV) solenergi och energilagring.
Våra 3 600 experter på förnybar energi utvecklar, bygger och driver stora förnybara energitillgångar i 15 länder i Europa, Amerika och Asien och Stillahavsområdet.

Som Senior tekniker på RWE får du möjligheten att arbeta inom en av de största globala aktörerna inom kraftproduktion från förnybar energi.
Du kommer bland annat att arbeta med underhåll, service och felsökning på våra vindkraftsanläggningar i Malmö med omnejd.

I din roll som Senior tekniker kommer du att vara the "go to guy" i ett team om 6 tekniker, du kommer att ansvara för teamets utveckling, din förmåga att supporta och utbilda teamet är en kompetens du bemästrar.
Arbetet som Senior tekniker är fritt och du får väldigt stora möjligheter att påverka ditt arbete.
Du utgår från vårt kontor i Arlöv men arbetet kommer till största del vara förlagt ute på våra vindkraftsparker och sker enligt RWEs hälsa- och säkerhetsstandards.

Din profil

För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du gillar att arbeta med problemlösning och är trygg i att arbeta i en verksamhet där det uppstår nya situationer dagligen.
Vi tror att du har en teknisk utbildning som elektriker eller inom drift & underhåll alternativt så har du förvärvat dessa kunskaper genom arbetslivserfarenhet.
Erfarenhet från vindkraftsindustrin ser vi som väldigt meriterande.
I tjänsten ingår det att ta sig till våra olika anläggningar i Skåne, därav krav på körkort-B.

Som person ser vi gärna att du är noggrann, ansvarsfull och gillar att arbeta med förbättringsarbete. En viktig egenskap är att driva sin egen utveckling framåt.
Du gillar att arbeta i team och är en god lagspelare som vill kommunicera både inom skiftlaget och med andra.

För dig som har viljan att utvecklas inom en bransch som satsar inför framtiden, ges goda möjligheter till professionell utveckling inom RWE. Arbetet som Senior tekniker är fritt och du får väldigt stora möjligheter att påverka ditt arbete.
I tjänsten ingår det vissa resor, mestadels inom Sverige!

Välkommen att söka redan idag då vi hanterar ansökningar löpande!

För frågor gällande tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef:
Mats Torgelsson, mats.torgelsson@rwe.com
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 jan 2021 (48 dagar kvar)