Affärsutvecklare till RGS Nordic i Skåne

Affärsutvecklare till RGS Nordic i Skåne

Beskrivning
RGS Nordic är ett innovativt miljöföretag med en intressant och positiv utveckling. Vi har lång erfarenhet av att sanera förorenade områden samt hantera avfall på ett kostnadseffektivt och framförallt miljövänligt sätt. Vi är på flera områden ett marknadsledande företag som ser våra medarbetare som den viktigaste resursen för att framgångsrikt lösa de utmaningar vi ställs inför.Till vår verksamhet som sträcker sig över hela landet söker vi dig som vill vara med och utveckla vår försäljning- och marknadsarbete i Södra Sverige.

RGS Nordic befinner sig i en expansiv fas och vill satsa ännu mer på uppsökande nyförsäljning samtidigt som vi bibehåller och bygger långsiktiga kundrelationer. Till din hjälp kommer du att ha tillgång till och samarbete med all expertis som finns inom RGS Nordic i såväl Sverige som Danmark. Rätt person med rätt erfarenhet är viktigare än formell kompetens.

Arbetsuppgifter
Din övergripande uppgift är att stärka vår marknadsposition på regional nivå men du kommer vara en resurs i regionala eller nationella projekt. Det gör du genom att arbeta proaktivt med såväl intern organisation som våra kunder för att utveckla långsiktiga relationer och affärsinriktade lösningar.

Du erbjuda attraktiva och konkurrenskraftiga miljölösningar som ligger inom behandling av förorenad mark, industriellt avloppsvatten och återvinning av byggavfall. Marknaden i Region Skåne är lokalt förankrad med omnejd och du skapar lokala relationer och lösningar som är avgörande för vår fortsatt försäljningstillväxt.
  • Arbetar tillsammans med din kollega för att kartlägga kund segmentet
  • Söka och boka möten med befintliga och potentiella kunder för ökad marknadsandel
  • Strukturerad och kontinuerlig uppföljning av marknaden Kontinuerlig kundvård och utveckling av befintliga kunder
  • Förbered offerter och kontrakt Fortsätta kontinuerligt och förnya kontrakt och ta rollen som expert i förhållande till kunder
  • Säkerställa ett gott samarbete / leverans internt med drift av nya order och kunder Delta i relevanta nätverksaktiviteter och mässor för att skapa och bygga relationer i branschen
  • Allmänt vara nära och nyfiken på processen och den tekniska delen av processen
Kvalifikationer
Du har en relevant akademisk utbildning. God datorvana och gärna erfarenhet av affärssystem. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Minst fem års erfarenhet från befattningar inom försäljning ute på fält.

Villkor
Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i en verksamhet som präglas av öppenhet, ständig utveckling och stort engagemang samt hög servicenivå. Vi erbjuder omväxlande och intressanta arbetsuppgifter med stor påverkan med korta och snabba beslutsvägar där du rapporter direkt till regionchefen för Region Skåne.

Du blir en del av en miljö med entreprenörsanda där det alltid finns utrymme för goda idéer. Samtidigt får du bra och kompetenta medarbetare i ett välfungerande företag som kännetecknas av passion för miljö och hållbarhet, där humor och interaktion med andra är en viktig del av vardagen. Vi erbjuder dig friskvårdsbidrag och du är försäkrad genom kollektivavtal. Din stationeringsort blir Malmö men resor förekommer i tjänsten. Tjänsten är på heltid med tillträde efter överenskommelse.

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning är du välkommen med din ansökan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Skåne, Magnus Thyni 073 046 11 74 alt. mthy@rgsnordic.com

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna din ansökan idag.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning:Heltid
Tillträde: Snarast möjligt
Löneform: Månadslön
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100 %
Ort: Malmö
Kontakt: Magnus Thyni - 0730461174

Sista ansökningsdag: 2020-01-12
Mer info
Kontaktperson Magnus Thyni
Telefon 0730461174
Område Malmö stad
Yrkesroll Utesäljare, Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://rgsnordic.varbi.com/se/what:job/jobID:302844/iframeEmbedded:0/where:4
Sista ansökningsdag 12 jan 2020 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RGS Nordic är ett nordiskt miljöföretag och är marknadsledande inom behandling av förorenad mark- och vatten samt återvinning av industriavfall med verksamhet i Danmark, Sverige, Norge och Finland.

Vi har lång erfarenhet av att hantera föroreningar och avfall på ett kostnadseffektivt och miljövänligt sätt. Vi driver strategiskt belägna anläggningar som erbjuder anpassad och högkvalitativ behandling av massor, från Vilhelmina i norr till Malmö i söder. Anläggningarna tar emot och behandlar förorenad jord och avfall, vilket omfattar all verksamhet från återvinning till deponering, samt olika logistiklösningar. Vi erbjuder också moderna och högeffektiva åtgärder på plats, allt för att i gott samarbete finna optimala lösningar på våra kunders saneringsbehov, varhelst de uppstår. Vi är marknadsledande i Sverige inom In-Situ på ett flertal teknikområden. Dessutom tar vi hand om all provtagning, dokumentation och kontroll, allt för att uppnå bästa möjliga resultat för våra kunder och skapa bättre förutsättningar för utveckling och tillväxt.

Vårt helhetserbjudande, vår höga återvinningsgrad, fortlöpande kompetensutveckling av engagerade medarbetare och vårt utvecklingsarbete i framkant är alltihop delar i ett unikt, marknadsledande erbjudande.