Administratörer till RGS Kundcenter i Malmö

Administratörer till RGS Kundcenter i Malmö

RGS Nordic är ett innovativt miljöföretag med en intressant och positiv utveckling. Vi har lång erfarenhet av att sanera förorenade områden samt hantera avfall på ett kostnadseffektivt och framförallt miljövänligt sätt. Vi är på flera områden ett marknadsledande företag som ser våra medarbetare som den viktigaste resursen för att framgångsrikt lösa de problem vi ställs inför och som våra kunder vill att vi ska hantera. Till vår verksamhet som sträcker sig över hela landet, söker vi två administratör till vår anläggning i Malmö. Du kommer självklart att få gå parallellt och lära dig jobbet innan du arbetar självständigt. Rätt person med rätt inställning och erfarenhet är viktigare än formell utbildning.

Tjänsterna
RGS i Malmö söker två nya administratörer. En tillsvidaretjänst på 100% samt ett vikariat på 70–80% under ca 12–15 månader.Som administratör på RGS kundcenter blir du ansiktet utåt och är den första kontakt med chauffören som vill lämna massor på vår anläggning. Du kommer ansvara för att både väga in- respektive ut alla bilar. Arbetet innefattar att du lägger upp både kund och order samt beställningar av transporter. Du hänvisar vidare vår kund ner till anläggningen där våra maskinförare tar vid. Till din hjälp kommer du att arbeta i ett modernt vågsystem samt företagets affärssystem Navision. Du kommer också vidare att följa de rutiner som tillhöra kundcenters uppgifter att starta upp eller avsluta. Likaså utför du också övriga administrativa uppgifter som till exempel beställning av kontorsmaterial. Som nyanställd får du gå bredvid erfaren administratör och får vidare utbildning i våra olika system. Du kommer även att ha tillgång till internt administrativt stöd från liknande administratörer som finns på de övriga anläggningarna i Sverige.

Din profil
Vi söker dig som har utbildning inom relevant område. Arbetslivserfarenhet från befattningar inom kundcenter är meriterande. Då rollen involverar en hel del kontakt med både kunder, leverantörer och medarbetare, är det viktigt att du är serviceinriktad och har en hög social kompetens. Du har en förmåga att överblicka helheten samt är duktig på att arbeta strukturerat. För att trivas i rollen som administratör är du utåtriktad, ansvarstagande och noggrann. Du är ordningsam och kan likaväl arbeta självständigt som att samarbeta med andra. Av dina kollegor beskrivs du som en lyhörd, ödmjuk och engagerad lagspelare.

Krav
God förmåga och kunskap att uttrycka dig i svenska språket i både tal och skrift och goda datakunskaper.

Vi erbjuder
Vi erbjuder omväxlande och intressanta arbetsuppgifter med stor påverkan. Du blir en del av en miljö med entreprenörsanda där det alltid finns utrymme för goda idéer. Samtidigt får du bra och kompetenta medarbetare i ett välfungerande företag som kännetecknas av passion för miljö och hållbarhet, där humor och interaktion med andra är en viktig del av vardagen. Tillträde snarast på 100% tillsvidaretjänsten och i maj/juni på vikariatet

Kontakt
Känner du igen dig i ovanstående beskrivning är du välkommen med din ansökan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef i Malmö, Stefan Persson 070 991 68 68 alt. sper@rgsnordic.com
Sista ansökan 9 februari men vi arbetar med löpande urval så skicka gärna din ansökan idag.
Mer info
Kontaktperson Stefan Persson
Telefon 070 991 68 68
Email Mejla Stefan Persson
Område Malmö stad
Yrkesroll Administration, Reception, Koordinator, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.rgsnordic.com/se/kontakta-oss/jobb/
Sista ansökningsdag 9 feb 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RGS Nordic är ett nordiskt miljöföretag och är marknadsledande inom behandling av förorenad mark- och vatten samt återvinning av industriavfall med verksamhet i Danmark, Sverige, Norge och Finland.

Vi har lång erfarenhet av att hantera föroreningar och avfall på ett kostnadseffektivt och miljövänligt sätt. Vi driver strategiskt belägna anläggningar som erbjuder anpassad och högkvalitativ behandling av massor, från Vilhelmina i norr till Malmö i söder. Anläggningarna tar emot och behandlar förorenad jord och avfall, vilket omfattar all verksamhet från återvinning till deponering, samt olika logistiklösningar. Vi erbjuder också moderna och högeffektiva åtgärder på plats, allt för att i gott samarbete finna optimala lösningar på våra kunders saneringsbehov, varhelst de uppstår. Vi är marknadsledande i Sverige inom In-Situ på ett flertal teknik-områden. Dessutom tar vi hand om all provtagning, dokumentation och kontroll, allt för att uppnå bästa möjliga resultat för våra kunder och skapa bättre förutsättningar för utveckling och tillväxt.

Vårt helhetserbjudande, vår höga återvinningsgrad, fortlöpande kompetensutveckling av engagerade medarbetare och vårt utvecklingsarbete i framkant är alltihop delar i ett unikt, marknadsledande erbjudande.