Pragmatisk och prestigelös Tekniker till expansiva RESCUE Intellitech

Pragmatisk och prestigelös Tekniker till expansiva RESCUE Intellitech

RESCUE Intellitech AB går en mycket spännande framtid tillmötes, framförallt p.g.a. ett starkt internationellt intresse för våra produkter. Är du den som alla i grannskapet frågar när något gått sönder, oavsett vad det gäller? Vi söker nu dig som har ett sjätte sinne för teknisk problemlösning som vill jobba brett med högt och lågt.

RESCUE Intellitech AB är ett bolag inom Sandberg Development AB, med fokus på innovativa lösningar för Räddningstjänsten i Europa och Nordamerika. RESCUE Intellitech har specialutvecklat en tvättmaskin, Solo Rescue för dekontaminering och rengöring av rökdykarutrustning för räddningstjänst och brandväsen. Tvättmaskinen Solo Rescue rengör utrustning nedsmutsad av sot som innehåller cancerogena ämnen och brandpersonal undviker därmed hälsovådliga ämnen. Solo Rescue är en unik svensktillverkad produkt som rönt stora framgångar i Skandinavien.

Om tjänsten
Du erbjuds en ny och bred roll i bolaget, faktiskt så pass ny och bred att vi i dagsläget inte hittat en titel som fullt ut kan beskriva din roll - det vi vet är att du kommer vara delaktig i allt möjligt, särskilt det tekniska. Vi söker dig som är teknisk begåvad, har bred kompetens och erfaren som vill och kan bidra med högt och lågt, exempelvis:
  • Bygga, modifiera och testa prototyper
  • Hjälpa till i produktion och montering, exempelvis vid tillverkning av förserie
  • Bidra i konstruktions- och utvecklingsarbetet
  • Kundbesök i samband med provning, installation och enklare reparationer
Vi är ett litet företag i stark tillväxt, vi söker dig som trivs med att jobba Ad hoc och med stor variation - oavsett om det rör utvecklingsarbete/konstruktionsfrågor eller truckkörning och beställning av verktyg. Rollen är placerad i Sandberg Developments AB’s lokaler på Jägershillsgatan i Malmö och du rapporterar till Product and R&D Manager. Rollen innebär ett mindre antal resdagar per år i samband med besök hos nationella och internationella kunder och återförsäljare.

Vi erbjuder
Vi är ödmjuka inför våra anställdas kompetens och sätter stort värde på medarbetarnas kunskap på samma sätt som vi satsar på medarbetarnas hälsa och trivsel - vi sätter personalen först!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%.

Din profil
Som person utmärks du av ditt tekniska kunnande, din nyfikenhet och din kreativitet. Du trivs med att arbeta Ad hoc - för dig är det en självklarhet att hugga tag där du behövs mest för stunden, oavsett vad det gäller. Du trivs som allra bäst när du får dra nytta av din starka praktiska och teoretiska problemlösningsförmåga. Du är hands on, är allmänt händig och du tar varje tillfälle du ges att utöva dina tekniska kunskaper i praktiken. Du är van att ta egna initiativ - den erfarenheten i kombination med din målmedvetenhet och din förmåga att anpassa dig efter rådande omständigheter gör att du tar dig framåt, även när ”rätt person” att fråga inte finns på plats.

Kvalifikationer:
  • Teknisk bakgrund
  • Körkort
  • God svenska i tal och skrift
  • Datorvana
Då våra produkter innehåller en stor bredd sett till teknik är all teknisk erfarenhet, utbildning och kunskap meriterande. Kanske arbetar du idag som servicetekniker, bilmekaniker, installatör eller liknande. Kunskap och erfarenhet inom mekanik, plåtbearbetning och el/automation är särskilt meriterande. Eventuell erfarenhet av CAD och ritningsläsning är också meriterande.

Ansökan
Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan snarast möjligt, dock senast 2019-01-07. Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifogar CV och personligt brev. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post. I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering.

För frågor rörande rekryteringen kontakta ansvarig Rekryterare Björn Jonasson; bjorn.jonasson@roirekrytering.se alternativt 0709-261 227.

Varmt välkommen med din ansökan!

RESCUE Intellitech AB & Sandberg Development AB
RESCUE Intellitech AB är ett bolag inom Sandberg Development AB, med fokus på innovativa lösningar för Räddningstjänsten i Europa och Nordamerika. Huvudkontoret finns i Malmö, med dotterbolag i USA. Inom Sandberg Development Koncernen ingår även innovativa bolag som Aimpoint, GRANULDISK och Camurus.

Läs mer om Solo Rescue på vår LinkedIn-sida
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)