Marknadskoordinator till expansiva RESCUE Intellitech

Marknadskoordinator till expansiva RESCUE Intellitech

RESCUE Intellitech AB går en mycket spännande framtid tillmötes, framförallt p.g.a. ett starkt internationellt intresse för våra produkter. Som en del i vår internationella expansion söker vi nu dig som vill vara med på vår tillväxtresa och som kan ta vår marknadsföring och digitala närvaro till nya marknader, samtidigt som du bidrar till att rädda liv.

RESCUE Intellitech AB är ett bolag inom Sandberg Development AB, med fokus på innovativa lösningar för Räddningstjänsten i Europa och Nordamerika. RESCUE Intellitech har specialutvecklat en tvättmaskin, Solo Rescue® för dekontaminering och rengöring av rökdykarutrustning för räddningstjänst och brandväsen. Tvättmaskinen Solo Rescue rengör utrustning nedsmutsad av sot som innehåller cancerogena ämnen och brandpersonal undviker därmed hälsovådliga ämnen. Solo Rescue är en unik svensktillverkad produkt som rönt stora framgångar i Skandinavien.

Om tjänsten
Som Marknadskoordinator hos oss på RESCUE Intellitech tillträder du en ny roll i bolaget och ges ansvar för hela marknadsföringsprocessen inom bolaget. För rätt person ges stora möjligheter att påverka såväl sitt eget arbete som vår marknadsföring.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
 • Produktion och design av tryckt och digitalt marknadsmaterial
 • Planera, utföra och följa upp kampanjer i sociala medier och branschspecifika kanaler
 • Produktion av användarmanualer och prislistor
 • Systemvård av web och försäljningsverktyg
 • Koordinering och uppföljning av internationella mässor
 • Stötta dotterbolag och återförsäljare med marknadsmaterial
 • Ansvar för reklamgåvor och profilmaterial
Rollen är placerad i Sandberg Developments AB’s lokaler på Jägershillsgatan i Malmö.

Vi erbjuder
Vi är ödmjuka inför våra anställdas kompetens och sätter stort värde på medarbetarnas kunskap på samma sätt som vi satsar på medarbetarnas hälsa och trivsel - vi sätter personalen först! För rätt person ges goda möjligheter att växa och ta mer ansvar i takt med bolagets tillväxt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%.

Din profil
Som person utmärks du av ditt engagemang och din kreativitet. Din starka motor, målmedvetenhet, initiativförmåga och förmåga anpassa dig efter rådande omständigheter gör att du tar dig framåt, även när ”rätt person” att fråga inte finns på plats. Du är strukturerad och trivs i roller där dina starka administrativa färdigheter och din känsla för god service kommer dig och dina kollegor till nytta. Vidare tror att du har erfarenhet från att arbeta i snabbföränderlig miljö med högt fokus på kunden.

Kvalifikationer:
 • Flerårig erfarenhet av liknande roller och kunskap inom digital marknadsföring
 • Då majoriteten av våra kunder är internationella kräver rollen att du talar och skriver engelska obehindrat
 • God svenska i tal och skrift
 • Goda kunskaper i Adobe Creative Suite
 • Eftergymnasial utbildning inom Media eller Kommunikation är mycket meriterande
Ansökan
Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan snarast möjligt, dock senast 2019-11-24. Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret och bifogar CV och personligt brev. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post. I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering.

För frågor rörande rekryteringen kontakta ansvarig Rekryterare Björn Jonasson; bjorn.jonasson@roirekrytering.se alternativt 0709-261 227.

För frågor rörande rollen eller företaget kontakta Per Liberg, Business Area Manager; per.liberg@rescue-tech.com alternativt 0721-583 326.

Varmt välkommen med din ansökan!

RESCUE Intellitech AB & Sandberg Development AB
RESCUE Intellitech AB är ett bolag inom Sandberg Development AB, med fokus på innovativa lösningar för Räddningstjänsten i Europa och Nordamerika. Huvudkontoret finns i Malmö, med dotterbolag i USA. Inom Sandberg Development Koncernen ingår även innovativa bolag som Aimpoint®, GRANULDISK® och Camurus®.

Läs mer om Solo Rescue på vår LinkedIn-sida
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)