Redovisningskonsult till Rödl & Partner i Malmö

Redovisningskonsult till Rödl & Partner i Malmö

Din profil

Vi söker dig som har relevant utbildning och erfarenhet av ekonomi och redovisning och brinner för att ge bästa servicen. Vi tror att du som söker har arbetat några år inom yrket och är redo att ta nästa steg i din karriär. Vi arbetar i en internationell miljö med globala kontakter och du behöver därför kunna kommunicera flytande på engelska. Du är en driven, engagerad, ansvarstagande och kommunikativ person.

Arbetsbeskrivning

Vi har ett teambaserat arbetssätt där du tar del av ansvaret för våra uppdrag genom att arbeta mot uppsatta mål och leverera förstklassig service gentemot våra kunder. Du motiveras av varierande arbetsuppgifter och att tidvis ha mycket att göra. Du kommer att jobba med arbetsuppgifter som löpande redovisning, månadsavstämningar och rapporteringar samt årsbokslut. Som redovisningskonsult ska du ha förmågan att se helheten och motiveras av att hitta nya lösningar.

På sikt ser vi gärna att du breddar din kompetens inom redovisning och rådgivning.

Inom organisationen arbetar vi prestigelöst med kunskapsutbyte och god laganda.

Vi erbjuder
Du erbjuds en spännande tjänst där du får möjlighet att, i en internationell miljö, utveckla din kompetens inom en rad områden. Vi arbetar på en prestigelös, familjär och inkluderande arbetsplats med trevliga kollegor som har roligt på jobbet och tillsammans! Det är en självklarhet att våra medarbetare har en bra balans mellan arbete och fritid. Vi sitter i moderna lokaler i centrala Malmö.

Vår företagskultur präglas av våra värderingar med fokus på samarbete, utveckling, driv och laganda. Den står för den tillväxt som har gjort Rödl & Partner till det företag vi är idag, där varje medarbetare räknas.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Telefon 08-57930900
Email Mejla Rödl & Partner Nordic AB
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.roedl.net/se/se/
Sista ansökningsdag 17 apr 2021 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rödl & Partner Nordic AB hjälper utländska och svenska privata bolag med tjänster inom outsourcing av ekonomifunktion, revision, skatt och affärsjuridik.

Etableringen i Norden skedde år 2000 och idag är vi ett 40-tal medarbetare på våra kontor i Malmö och Stockholm. Vi befinner oss i en mycket expansiv fas med målsättningen att "Go Double with No Trouble" inom en treårsperiod. Nu utökar vi vårt team i Malmö med en redovisningskonsult.