CSO till Fintech-bolag i uppstartsfasen

CSO till Fintech-bolag i uppstartsfasen

Var med på en spännande resa

Nu har vi ett gäng spännande kunder och en kompetent mjukvaruplattform. Nästa steg är att skala organisationen. Därför söker vi en CSO som kommer ansvara för försäljning, initialt inom Sverige och därefter även på andra marknader. Du kommer ingå i vår ledning och vara central i bolagets framgång.

Placering i Malmö eller Stockholm
Tillträde snarast
Fast lön + bonus
Optionsprogram
Heltid, 6 månaders provanställning

Pick & Mix Fintech Solutions
Allt vi gör handlar om att hjälpa våra kunder, och i sin tur deras kunder, till bättre likviditet. På Quiddly utvecklar vi och licensierar teknologi till andra finans- och techbolag som exempelvis kreditgivare, inkassoföretag och affärssystem. Allting är molnbaserat och byggt med skalbar arkitektur som enkelt kan integreras med andra system.

Vi kallar vårt koncept för Pick & Mix Fintech Solutions. Det ska vara okomplicerat att realisera sina drömmar om att skapa en modern fintech-produkt. Genom att utgå från Quiddlys beprövade moduler som grund, kan man själv välja och kombinera ihop sin egen plattform. Vårt bibliotek innehåller moduler för bland annat automatiserad fakturering, bokföring, inkasso och finansiering.

Så ser ditt uppdrag ut
Du kommer in tidigt i ett bolag med stora ambitioner. Vi har en spännande resa framför oss inom en bransch med hög tillväxttakt. Siktet är inställt på geografisk expansion både inom och utanför EU. Du förväntas ta en aktiv säljroll under ditt första år och bearbeta marknaden med stöd från vår VD, produkt- och utvecklingschef.

Efter ditt första år är det dags att bygga upp ett säljteam specialiserat på komplex försäljning och relationsbyggande. Du kommer fortfarande ha en aktiv säljroll men mer av din tid kommer att läggas på rekrytering, coachning, marknadsanalyser, säljplanering och strategi.

Egenskaper som vi letar efter
Vi ser gärna att du har erfarenhet från finans och/eller mjukvarubolag. Du ska vara van vid längre säljcykler och att sälja in större projekt.

Vi vill att du älskar försäljning och att bryta ny mark. Som person behöver du ha tålamod, vara noggrann och kunnig inom teknik.

Relationsbyggande är en central del i arbetet samtidigt som du ska våga ställa krav mot kund. Tydlighet är A och O, och du kommer få nytta av din projektledande sida.

Del av en större gemenskap
Quiddly ingår i en bolagsgrupp om tre företag som alla är specialiserade inom olika områden av ekonomi och finans. Du blir del av en större gemenskap och fintech-familj som du kan hämta inspiration och kunskap från i ditt arbete.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://quiddly.com/
Sista ansökningsdag 8 apr 2021 (42 dagar kvar)