Visstidsanställning som produktutvecklare i projekt nära marknaden

Visstidsanställning som produktutvecklare i projekt nära marknaden

QPharma söker en ny medarbetare med stort intresse för farmaceutisk produktion till utvecklingsavdelningen. Som produktutvecklare i ett projekt nära marknaden arbetar du tätt tillsammans med kvalitetsavdelningen, produktionsledningen, processingenjörer, tekniker och operatörer. Tjänsten är en visstidsanställning på heltid.

QPharma är i en mycket expansiv fas. Under 2019 ska två nya produktionslinjer vara igång. Området är kontrollerad frisättning samt montering av autoinjektorer. Vi behöver en tillfällig förstärkning med fokus på produkten.

Du har med fördel erfarenhet från produktutveckling av läkemedel och/eller medicintekniska produkter. Detta är en tjänst med eget ansvar och varierande arbetsuppgifter. Största delen av arbetet utförs i projektform.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
  • Delta i riskhanteringsbedömningar
  • Implementera och dokumentera nya produktionsprocesser
  • Utarbeta SOPar och driva ändringsärenden
  • Ta fram ny batchdokumentation samt uppdatera befintlig dokumentation
  • Delta vid kvalificeringar, valideringar och testkörning av utrustning
  • Ansvara för utrustning
  • Skriva avvikelse- och störningsrapporter
  • Arbeta i projekt och skriva olika rapporter
Bakgrund och egenskaper
Du som söker tjänsten har en relevant akademisk utbildning. Du är naturvetare, civilingenjör eller apotekare. Du har med fördel erfarenhet av produktutveckling i sen fas och gärna inom farmaci. Erfarenheter som är meriterande är vana att arbeta inom GMP, god teknisk förståelse och produktion.

Du tycker om att arbeta i en medelstor organisation där snabba beslut är möjliga och dina synpunkter är viktiga. Som person tar du ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter och har en positiv och professionell attityd till ditt arbete.

Du jobbar engagerat, noggrant, strukturerat och är van att dokumentera det du gör. Du är självgående, flexibel och trivs med att jobba i team för att lösa uppgiften. Vidare behärskar du engelska och svenska i både tal och skrift.

Viktigt för oss är att du delar QPharmas värderingar: Göra skillnad, Nära kunderna och Bästa arbetsplatsen. Mer information om innebörden av våra värderingar ges på intervjun. Vi erbjuder en tjänst i ett företag med höga ambitioner och många utvecklingsmöjligheter.

Arbetstider och omfattning
Heltid, visstidsanställning till och med 2020-06-30.
Mer information om tjänsten lämnas av:
Avdelningchef – Development: Birgitta Rembratt Svensson Tel. 0708-149354.
Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan med en meritförteckning snarast, dock senast 1 februari 2018 till application@qpharma.com. Märk ansökan med "Produktutvecklare".

Fackliga företrädare
QPharmas personal är organiserad i CF/Unionen och IF Metall.
Fackliga representanter är:
Ulla Kristhammar Unionen tel. 040-36 18 08.
Maria Nilsson för Akademikerförbundet (SSR) tel. 040-36 19 61.

Sökord: Produktutvecklare, produktion, montering, kontrollerad frisättning, batchdokumentation, projekt
Mer info
Kontaktperson Birgitta Rembratt Svensson
Telefon 0708-149354
Område Malmö stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicin & Farmaci, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.qpharma.com/
Sista ansökningsdag 1 feb (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

QPharma AB ligger i Malmö där vi utvecklar och tillverkar läkemedel på kontrakt. I mer än 40 år har vi levererat enligt de internationella krav som ställs på läkemedelsföretag. Våra kunder är allt från stora globala till mindre lokala läkemedelsföretag. Antalet anställda är drygt 180 personer. Företaget ingår i Nordic Group tillsammans med Nordic Drugs AB och Disphar BV. För mera information om företaget se vår hemsida www.qpharma.com.