Processingenjör sökes till QPharma AB, Malmö

Processingenjör sökes till QPharma AB, Malmö

Vill du vara med och bygga en ny produktionsanläggning med oss? QPharma söker en Ny medarbetare till Engineering.

QPharma är i en mycket expansiv fas med många nya projekt och spännande produkter.
Vi i början av en stor expansion av våra produktionsytor. Med start sommaren 2019 kommer en ny produktionsbyggnad stå klar och ska fyllas med utrustningar och media.

För närvarande består Engineering av 9 högt motiverade medarbetare. Avdelningens ambition är att med hög kvalitet och ansvar bidra till QPharmas framgång.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
Detta är en spännande teknisk tjänst med stort eget ansvar och varierande arbetsuppgifter. Tjänsten innefattar både teoretiskt arbete där en hel del dokumenthantering ingår samt att praktiskt arbete ute i verksamheten vid installationer, förbättringar och felsökningar.

Största delen av arbetet utförs i projektform där flera av processerna vi arbetar med är unika och använder specialiserad utrustning. Exempel på arbetsuppgifter är:
  • Delta som teknisk expert eller projektledare i projekt.
  • Ansvar för inköp, installation och testning av olika sorters utrustning enligt de krav som ställs inom läkemedelsbranschen. Spannet är stort, kan vara produktions- eller labbutrustning samt standard eller specialbyggd utrustning.
  • Utföra tekniska försök och kvalificeringar på utrustning, samt ta fram dokumentation som URS, FAT/SAT, kvalificeringsdokument och riskanalyser mm.
  • Tillsammans med byggsammordnare ansvara för ombyggnationer och kvalificering av lokaler och media.
  • Som projektledare leda projektet och gruppen framåt för att lösa uppgiften (här ingår bl.a. kontinuerlig uppföljning av ekonomin, resurser och tidsanvändning). Representera projektet utåt, hålla i projektmöten samt planera och följa upp projektgruppens arbete.
  • Leverantörs- och kundkontakt inom ovanstående områden.
Bakgrund och egenskaper
Vi söker en driftig person som ska arbeta med utrustning, mediasystem och lokaler utifrån projektens olika behov. För detta krävs en mycket god teknisk förståelse och minst 5 års erfarenhet av tekniskt projektarbete inom läkemedelsbranschen eller motsvarande. Erfarenhet av att arbeta i en GMP-miljö är starkt meriterande. Vi ser helst att du även arbetat som teknisk projektledare.

Som person tar du ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter, är självgående, flexibel och har en positiv och professionell attityd till arbetet. Du jobbar engagerat, noggrant och strukturerat. Du har lätt för att lära dig nya saker och arbetar gärna tillsammans med produktionen och andra avdelningar för att lösa dina uppgifter. Du är van vid att förhandla och diskutera med leverantörer av tjänster och utrustningar. Vidare behärskar du engelska och svenska i både tal och skrift. Akademisk bakgrund är önskvärd, men inte ett krav.

QPharmas värderingar är viktiga för oss: Göra skillnad, Nära kunderna och Bästa arbetsplatsen. Mer information om innebörden av våra värderingar fås på intervjun.

Du är välkommen med din ansökan tillsammans med en meritförteckning så snart som möjligt då urval och intervjuer kommer att ske löpande, dock senast 2018-12-01.

Ansökan skickas elektroniskt till e-mail: application@qpharma.com

Arbetstider och omfattning
Heltid, Fast tjänst.

Mer information om tjänsten lämnas av:
Avdelningchef – Engineering: Jan Herrmann Tel. 0708-346627.

Fackliga företrädare
QPharmas personal är organiserad i CF/Unionen och IF Metall.
Fackliga representanter är:
Ulla Kristhammar Unionen tel. 040-36 18 08.
Maria Nilsson för Akademikerförbundet (SSR) tel. 040-36 19 61.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan med en meritförteckning senast 01 dec 2018 till application@qpharma.com

Sökord: Processingenjör, Engineering, Projektledare, Teknik, Aseptisk, Extruder, Processingenjör
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Processingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.qpharma.com/
Sista ansökningsdag 1 dec (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

QPharma AB ligger i Malmö där vi utvecklar och tillverkar läkemedel på kontrakt. I mer än 40 år har vi levererat enligt de internationella krav som ställs på läkemedelsföretag. Våra kunder är allt från stora globala till mindre lokala läkemedelsföretag. Antalet anställda är drygt 190 personer. Företaget ingår i Nordic Group. För mera information om företaget se vår hemsida www.qpharma.com.