KAM integration till Pulsen AB, Malmö

KAM integration till Pulsen AB, Malmö

Pulsen är Sveriges äldsta IT-företag och har sedan 1964 varit en del av kundernas, marknadens och omvärldens digitaliseringsresa. Vår resa till att bli det givna valet som strategisk partner inom integration och cybersäkerhet har bara börjat.

Vi behöver utöka teamet och söker nu en

KAM Integration / Key Account Manager

Malmö

Vi är på väg mot något fantastiskt.

På Pulsen Integration tar vi ansvar för vårt eget och det gemensamma agerandet både internt på bolaget samt externt gentemot vår omvärld. Vi strävar alltid efter långa och ömsesidiga relationer med våra kunder, medarbetare och partners. För detta är respekt, tillit och förståelse för varandra en stark drivkraft.

Något annat som är viktigt för oss är prestigelöshet, vi är alla lika mycket värda och vi hjälper varandra när det behövs. Att vi delar med oss av våra kunskaper är en självklarhet, något som gör att vi ständigt utvecklas både som organisation och som medarbetare.

"Jag kände till Pulsen och deras djupa kompetens inom integration och säkerhet sedan tidigare. Jag som en gång drev bolag och sedan kom till Atea ser också många fördelar med att ha både den stora koncernen i ryggen och den snabba beslutsvägen hos ett mindre bolag.

De konsulter och medarbetare på Pulsen jag träffat hittills har visat att det finns ett fantastiskt engagemang och många som verkligen brinner för det de gör. Det är en förutsättning för att trivas på jobbet."

Läs mer om vad Martin Wall har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/pulsen

Om tjänsten

Till vårt kontor i Malmö söker vi nu en Key Account Manager med ansvar för att utveckla våra affärer och samarbeten i Öresundsregionen. Dina kunder är några av regionens absolut största företag. Du kommer även att ingå i ledningsgruppen region syd och ha en operativ och strategisk påverkan på den lokala riktningen av vår resa.

Dina arbetsuppgifter består av att:
 • Ansvara för våra nyckelkunder i Öresundsregionen
 • Agera rådgivare och vägleda kunderna inom Integration & Cyber Security
 • Ansvara för marknadsaktiviteter i din region
Du kommer vara med och ta ansvar i hela processen - från första kundkontakt, till avslut och vidareutveckling av kunden. Du arbetar mycket nära vår regionchef i Malmö och tillsammans sätter ni spelplanen för marknadsaktiviteter, konsultplanering och strategiska säljinsatser

Din profil
 • Du har erfarenhet från komplex försäljning
 • Du är affärs- och resultatdriven med förmåga att skapa goda relationer
 • Du har förmåga att planera och utföra sälj och marknadsaktiviteter
 • Du är uthållig och prestigelös
 • Du har relevant akademisk utbildning
 • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
 • Du har B-Körkort
För att arbeta hos oss behöver du dessutom mycket god förmåga att förstå kunders behov och omsätta dem till en lösning som du kan presentera både skriftligt och muntligt så att olika roller förstår.

Du brinner för försäljning och affärsutveckling och har ambitionen att göra skillnad. Du är en lagspelare med ett serviceinriktat och positivt sätt som bidrar till bra samarbete med både kollegor och kunder.

Vi erbjuder
 • En attraktiv, mogen och informell verksamhet, med ett starkt socialt nätverk både på och utanför arbetet
 • Möjlighet att få arbeta med de bästa i branschen, i en organisation med kraft och visioner
 • Fräscha lokaler och bra arbetsmiljö
 • Ett målstyrt arbetssätt, men med frihet under ansvar
 • Möjlighet att få djupare och bredare kompetens samt personlig utveckling baserat på dina önskemål
Kontakt och ansökan

Låter det intressant? Vill du vara med oss på vår resa framåt så tveka inte att söka tjänsten. Vi tillämpar ett löpande urval så skicka in ansökan redan idag.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Peter Nilsson på 0708-306543. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Your browser does not support the video tag.

Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 26 mars 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pulsen Integration har som vision att vara Nordens ledande leverantör av säkra och integrerade digitala informationsflöden. I dag är det allt viktigare för företag och organisationer att ta kontroll över sina digitala processer. Med effektiva digitala informationsflöden mellan människor, mobila enheter, molntjänster, system och organisationer ökar flexibiliteten och därmed möjligheten att utveckla en verksamhet mot nya mål.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, utesäljare, fältsäljare, teknisk säljare, IT-säljare