Reliningstekniker i Malmö

Reliningstekniker i Malmö

Din utmaning:

Är du händig, serviceinriktad, tycker om att arbeta i team och gillar nya utmaningar? Då kan vi erbjuda intressanta arbetsuppgifter och möjligheter inom vårt teknikområde. Du arbetar i nära kontakt med våra kunder och tillsammans med dina kollegor utför ni samtliga av de omväxlande och tekniskt krävande arbetsmoment som ingår i relining. Arbete på annan ort kan förekomma.

Din bakgrund:

Vi söker dig som har erfarenhet av relining, har ledaregenskaper och trivs att samverka med kunder och kollegor. Förmåga att planera, driva och arbeta systematiskt är viktiga egenskaper. Du behöver vara tekniskt intresserad och tycka om att arbeta fysiskt. Körkort klass B är en förutsättning.

Ansökan:

Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Einar jönsson
Telefon 0702-53 20 09
Email Mejla Einar jönsson
Område Malmö stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://proline-group.com/sv
Sista ansökningsdag 4 juli 2022 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Proline Group är marknadsledare inom rörrenovering i fastigheter.
Vi erbjuder effektiva och flexibla lösningar för att åtgärda dag- och spillvattenledningar så smidigt och kostnadseffektivt som möjligt både för fastighetsägare och för boende. Med vår egenutvecklade Proline-metod renoverar vi de gamla rören genom att spruta ut en plast invändigt. Alternativt använder vi vår Prosoc-metod där vi vränger in ett flexibelt foder. Vi är en helhetsleverantör och utför arbetet helt i egen regi, för att kunna säkerställa en jämn och hög kvalitet och ett professionellt genomförande.