Entreprenadsäljare södra Sverige

Entreprenadsäljare södra Sverige

Beskrivning av tjänsten: Proline Syd AB förstärker sin säljorganisation i Södra Sverige genom att rekrytera en säljare. Säljaren kommer att ingå i Proline Syd AB, med placering på kontoret i Malmö och rapporterar till VD.

Som säljare i denna tjänst är din
yttersta uppgift att identifiera och bearbeta potentiella kunder i regionen i allmänhet och Skåne i synnerhet. Både mot entreprenörer och offentliga aktörer samt den privata fastighetsmarknaden. Din uppgift är att ta ett strategiskt grepp om marknaden genom att kartlägga marknadspotentialen i området, för att sedan bearbeta marknaden genom att sälja / projektera och genomföra uppdrag för befintliga och nya kunder.

LOU upphandlingar förekommer.

Tjänsten innebär frihet under
ansvar. Vi har korta beslutsvägar och ett bra driv i verksamheten. Våra värdegrunder baseras på transparens, delaktighet och engagemang.Din bakgrund: För att lyckas i rollen som säljare har du flerårig erfarenhet av våra produkter och tjänster. Vidare är teknisk förståelse och intresse för lösningsorienterad försäljning en förutsättning för att lyckas i denna roll.

Som person är du ihärdig och har
ett förtroendeingivande sätt med ett personligt engagemang. Självständighet, ansvarskänsla och ärlighet är absoluta krav från vår sida.Frågor/ansökan: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Einar Jönsson.

Välkommen med din ansökan snarast
då vi löpande utvärderar och intervjuar.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 apr 2021 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om oss

Proline Group är marknadsledare inom rörrenovering i fastigheter.
Vi erbjuder effektiva och flexibla lösningar för att åtgärda dag- och spillvattenledningar så smidigt och kostnadseffektivt som möjligt både för fastighetsägare och för boende. Med vår egenutvecklade Proline-metod renoverar vi de gamla rören genom att spruta ut en plast invändigt. Alternativt använder vi vår Prosoc-metod där vi vränger in ett flexibelt foder. Vi är en helhetsleverantör och utför arbetet helt i egen regi, för att kunna säkerställa en jämn och hög kvalitet och ett professionellt genomförande.

AFFÄRSIDÉ

Proline Group erbjuder trygg rör renovering av dag- och spillvattenledningar till fastighetsägare som prioriterar bekvämlighet, snabbhet, kvalitet och ekonomi.

VISION

Proline Groups vision är att bli det självklara valet för fungerande spillvattenrör.

PROLINE GROUP - EN STABIL OCH TRYGG PARTNER

Proline Group är rankad med en trippel-A kreditrating (AAA), en hög värdering enligt Soliditet (Nordens ledande leverantör av kredit- och affärsinformation). Och ett kvitto på att Proline Group är en stabil och professionell partner både för kunder och leverantörer.