Profisol söker en kundmottagare i Malmö

Profisol söker en kundmottagare i Malmö

Tjänstebeskrivning

Är du en serviceinriktad lagspelare? Har du erfarenhet från butik eller lager och vill arbeta i en kundorienterad organisation som expanderar? Då kan det vara dig vi söker för tjänsten som kundmottagare till Profisol i Malmö!

I tjänsten som kundmottagare ansvarar du för att ta emot och hjälpa kunder i butik och på telefon. Kunderna är hantverkare och du svarar på frågor om bland annat produkter och priser.

Du kommer till exempel att:
  • Ta emot och registrera kundorder
  • Vara behjälplig med orderplockning, lastning och planering av körschema
  • Se till så att varor blir plockade och utlevererade enligt plocklistor
  • Kontrollera, prissätta och registrera returer
  • Informerar om produkter, priser och leveransvillkor
Organisationen kännetecknas av en vänskaplig och serviceinriktad kultur där kunden står i fokus samtidigt som alla hjälps åt inom företaget.

Krav på person

Vi söker en person som gillar att ha nära relation med kunder och leverantörer. Vi sätter stort värde på service, kunskap samt att skapa och vårda relationer. Vidare ska du ha en hög social kompetens samt vara en lagspelare och trivas att arbeta i team.

Körkort är ett krav.

Det är meriterande om du har:
  • Truckkort
  • Erfarenhet från teknisk isolering, plåt och/eller fästteknik, lager eller byggbranschen
Vi hjälps alla åt i arbetet, du kan därför komma att få utföra andra förekommande arbetsuppgifter på filialen. Därför är det även viktigt att du som person är hjälpsam och serviceminded.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Arbetstid: Dagtid
Plats: Malmö

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Mattias Carlsson på mattias.carlsson@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 6 jan 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Profisol är sedan många år en av landets viktigaste leverantörer av teknisk isolering, lösningar inom brandskydd, akustik och plåt. Sedan starten har vi framgångsrikt levererat tekniska lösningar och expertis kring dessa över hela landet. Idag arbetar vi från fem filialer från Malmö till Solna i Stockholm och har ett gediget distributionsnät med egna lastbilar och chaufförer för säkra leveranser över hela Sverige.