Redovisningsspecialist till Procurator som bygger upp sin ekonomiavdelning i Malmö

Redovisningsspecialist till Procurator som bygger upp sin ekonomiavdelning i Malmö

Nu söker vi en redovisningsspecialist för anställning till Procurator som vill vara med och bygga deras ekonomiavdelning i Malmö. Vi söker framför allt dig som är redovisningsekonom och som har en bred erfarenhet och har jobbat med många delar inom redovisningen. Det här är en spännande chans för dig som har tidigare erfarenhet av en position som redovisningsekonom och som vill vara med i en uppbyggnads- och utvecklingsfas!

Beskrivning av tjänsten

Procurator ska bygga upp sin ekonomiavdelning och behöver i samband med detta anställa en redovisningsspecialist som kan och vill göra allt från ax till limpa. I rollen får du vara delaktig i att utveckla processerna, sätta rutiner samt vara med och effektivisera tillsammans med två kollegor.

Arbetsuppgifter spänner över ett brett område inom redovisning så som: löpande redovisning, lagerredovisning, bokslutsarbete, analyser och budgetuppföljning, rapportering, cashflow, kontakt med revisorer, skatter och deklarationer, transfer pricing, koncernredovisning, projekt inom redovisning. Utöver dina dagliga arbetsuppgifter är du givetvis behjälplig med övrig support inom ekonomiområdet.

Du erbjuds att följa med på en mycket spännande resa tillsammans med drivna och ambitiösa kollegor där det sällan är långt till skratt.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet av liknande positioner. Du har troligen en universitetsutbildning i redovisning eller har tillgodogjort dig motsvarande kompetens via arbetslivserfarenhet. Har du revisionsbakgrund är detta meriterande.

Eftersom vi tillsätter flera tjänster inför uppstart av en ny ekonomiavdelning vill vi satsa på personer som har mycket god samarbets- och initiativförmåga och inte räds att ta tag i det som behöver göras. Du trivs med utmaningar och med att vara i en föränderlig miljö där du ser något positivt i att till viss del vara med och påverka rutiner och processer. Du är noggrann, har sinne för ordning och reda samt är van att jobba i ett högt tempo.

Då Procurator driver en global grossistvecksamheten är engelska ett krav för att kunna kommunicera i såväl tal som skrift. Vidare vill vi att du har lätt för att ta kontakt med personer och att du självständigt söker upp berörda personer. Vi ser gärna att du har jobbat med SAP sedan tidigare och är van användare av Excel. Har du jobbat med Bison och Pyramid och/eller har erfarenhet från lager eller ännu hellre grossistverksamhet ses detta som meriterande för tjänsten.

Intresserad?

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Jeanette Wahrenberg 070-7765091 eller Patrik Lilja 070-9810048. Välkommen med din ansökan snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 28 september. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.
Mer info
Kontaktperson Patrik Lilja
Telefon 070-9810048
Område Malmö stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Invici
Sista ansökningsdag 28 sept 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Procurator är ett internationellt företag som förser kunder i Norden med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar, förpackningslösningar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från Worksafe och KBM samt andra ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.

Allt vi gör pekar på ett och samma mål oavsett var i företaget vi arbetar - mot en nöjd kund! Du är välkommen att jobba så du också. Till din hjälp förutom glada kollegor finns lång erfarenhet och gedigen kunskap som vi är noga med att du får ta del av direkt från start.

På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.