Teamleader Technical Sales till Procurator i Malmö!

Teamleader Technical Sales till Procurator i Malmö!

TEAMLEADER TECHNICAL SALES TILL PROCURATOR

Bump-test, PPE. SCOEL-värde, AFS 2011:9, kalibrering och IR! Har du koll på vad allt det står för eller kanske något av det? Toppen, då är vi imponerade! Trivs du dessutom med att leda team samt att arbeta säljinriktat? Då ska du söka tjänsten som Teamleader Technical Sales hos Procurator i Malmö!

Arbetsuppgifter

I din roll som Teamleader inom affärsområdet Technical Sales kommer du att motivera och coacha dina medarbetare samtidigt som du själv kommer arbeta praktiskt i den dagliga verksamheten. Det är en serviceinriktad enhet och i din roll ingår även att driva försäljningen, säljsupport samt en stor del kundkontakt. Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:
 • Kommunikation med kunder och leverantörer
 • Coacha teamet samt fördela arbetet
 • Stötta butikerna runt om i landet med utbildningar, cirka 20 övernattningar/år
 • Säljsupport
 • Praktiska servicejobb
Personliga egenskaper och kvalifikationer

Procurator söker dig som har en bredd inom teknisk kompetens samt PPE och du behöver ha ett sinne för affärer och service. Det är meriterande med kunskap inom Gas, Kem och Andning men inget krav. Ingen formell utbildning krävs men det är ett plus om du har genomfört kurser inom området PPE. I din roll behöver du ha en god kommunikationsförmåga, ha en hög inlärningsförmåga och vara drivande samt handlingskraftig i ditt sätt att arbeta. Arbetsplatsen värderar en god gemenskap och i din roll som Team Leader behöver du vara en lagspelare som prioriterar att hjälpa dina kollegor.

Viktigt för tjänsten:
 • Erfarenhet av att leda och fördela arbete i en mindre grupp
 • Erfarenhet av försäljning inom tekniska produkter och/eller servicetekniker
 • Bred teknisk kompetens
 • Vana ifrån ERP, SAP och CRM
 • Innehar B-körkort och kan resa i tjänsten
 • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift
Om tjänsten

Tjänsten som Teamleader är en rekrytering där du blir anställd direkt hos Procurator på deras kontor i Malmö. Teamet består av cirka 8 medarbetare samt en del behovsanställda. Arbetstiderna är främst 07.30-16.30 och generösa förmåner ingår i tjänsten.

Övrigt om tjänsten

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Annika Lantz på via 0738-617271 eller annika.lantz@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 16 mars 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Procurator förser kunder i Sverige med kläder, personlig skyddsutrustning, städprodukter, hygienartiklar, förpackningslösningar och restaurangartiklar genom ett brett sortiment av produkter från ledande varumärken. Med kunskap, utbildning och innovativa lösningar förenklar vi vardagen för kunder inom industri, bygg och transport, livsmedel, serviceföretag och offentlig sektor.