Processkemister (Läkemedel)

Processkemister (Läkemedel)

Kemiutbildad personal till produktion inom läkemedel - PolyPeptide group

Vill du jobba inom läkemedelsindustrin som processkemist? Har du bakgrund inom kemi och biologi? Då kanske detta är en tjänst för dig!


Om tjänsten:
Trivs du i produktionsmiljö, besitter relevant utbildning inom området, har ett brinnande intresse för kemi kan det vara just dig vi söker. Som del av produktionen är du i hjärtat av PolyPeptides verksamhet och arbetet erbjuder både varierande rutinuppgifter blandat med möjlighet att delta i olika projekt. PolyPeptide är kontraktstillverkare med ambitionen att anpassa sig efter olika kunders behov vilket kräver ständig utveckling och flexibilitet. Kvalitet är ett av PolyPeptides grundvärderingar och det är med kvalitet i fokus du närmar dig ditt arbete. Som person måste du vara noggrann, ansvarstagande och besitter kemiförståelse. Arbetet är till största del i team där ni tillsammans arbetar med storskalig såväl som småskalig produktion av läkemedelssubstanser. Tjänsten kommer tillsättas omgående.

Krav för tjänsten:
  • Du har några års arbetslivserfarenhet av processarbete främst inom läke- eller livsmedelsindustrin, eller övrig kvalitativ kemiindustri, samt har en kemibakgrund från en utbildning.
  • Vara tillgänglig för skift dagtid, eftermiddag och helg.
  • Du har arbetet med olika kvalitetssystem - meriterande är om du arbetat med GMP.
  • Du ser produktionen som den del av verksamheten där det händer grejer och brinner för att optimera processer utifrån de kvalitetssystem och rutiner som styr verksamheten.
  • Du trivs med variationen mellan att arbeta "hands on" men även att ta dig tiden att dokumentera processer och händelser.
  • Du har relevant eftergymnasial utbildning samt intresse och erfarenhet av arbete i en regulatoriskt styrd industri.
  • Vidare krävs god förmåga till dokumentation, god förståelse för kemi samt kunskap att arbeta enligt GMP standarder.

Vem är du?

Du har efter några års arbetserfarenhet kommit fram till att produktion är den del av verksamheten där du trivs och vill utvecklas. Du letar efter en ny utmaning och en arbetsplats där det är högt till tak, samarbete och erfarenhetsutbyte värderas högt och där det finns en stark tro på möjligheten att förbättra och påverka processer i takt med att företaget växer. Personliga egenskaper som efterfrågas bygger på Polypeptides värderingar- Quality- Trust- Innovation-. Du är ansvarstagande och noggrann - du ser samarbete som självklart och bygger relationer utifrån förtroende och tillit - du är teknisk och flexibel och hittar lösningar utifrån de förutsättningar som finns. Som person beskriver du dig som nyfiken, öppen och positiv inför människor och utmaningar du möter, du tror att det mesta går att lösa om man bara arbetar tillsammans och lyfter blicken när så behövs.

Låter detta intressant?
Då är du välkommen att skicka in din ansökan omgående då vi kommer att kalla till intervju löpande. Din ansökan kommer att behandlas konfidentiellt. Tjänsterna kommer att tillsättas löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Processbemanning på 0727-240074.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi, Processingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://my.careerhub.se/?jobid=124421&source=&showjob=1
Sista ansökningsdag 6 jan 2023 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Processbemanning AB är ett nischat rekryterings- och bemanningsföretag. Med huvudkontor i Helsingborg genomför vi uppdrag i hela Skåne. Som rekryteringskonsulter har vi flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning. Genom vår metodik och vårt breda branschnätverk kan vi erbjuda dig som arbetsgivare kvalificerade personallösningar på såväl kollektiv- som tjänstemannasidan. Som anställd hos oss har du en trygg anställning med kollektivavtal i ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi har ett stort antal uppdragsgivare i Skåne vilket ger oss stora möjligheter att matcha just din kompetens och profil mot ledigauppdrag