Visual UI Designer till Prisjakt (Malmö)

Visual UI Designer till Prisjakt (Malmö)

Prisjakt letar efter en superstjärna till UI designer till vårt kontor i Malmö. Du kommer att jobba i ett agilt, tvärfunktionellt team tillsammans med utvecklare och UX-designers, som i sin tur deltar i ett nära samarbete med produktägare och stakeholders. Du kommer huvudsakligen att jobba med Prisjakts webbplats men även en del med apparna där du får det visuella ansvaret att skapa en helhet och vara drivande i att förnya en av Sveriges ledande pris och produktjämförelsesajter.

Prisjakt finns nu på nio marknader och har en bred målgrupp. Din utmaning blir att skapa användarupplevelser som sträcker sig från att tydligt förmedla stora mängder information till att innovera och jobba med nya features. Du kommer att designa användargränssnitt och flöden, och tillsammans med andra designers jobba med kontinuerlig designkritik och användarfeedback.

Vi söker dig som
Har en passion för visuell design och brinner för ett sensationellt UI. Som designer kan du ta egna initiativ och finna nya problemområden att förbättra. Du har stor förståelse för användarens behov, önskningar och pain-points. Du har en fläckfri visuell intuition och tar gärna hjälp av omvärldsanalyser som inspiration för att designa bästa möjliga upplevelse. Du har även god koll på UX patterns och rådande digitala trender.

Du har god förståelse för designprocessen och har gärna erfarenhet av att jobba i agila, autonoma team där man tillsammans löser problem med UX-designers, utvecklare och diverse stakeholders. Du tycker att ett tätt samarbete med AD är viktig för att hålla ihop den visuella framtoningen.
  • Har en relevant utbildning inom visuell design
  • Har minst 2 års arbetsrelaterad erfarenhet inom user interface design
  • God kunskap i skissverktyg som exempelvis Sketch och Illustrator
  • Brinner för att driva idéer genom att iterera med teamet
  • God kommunikationsförmåga på svenska och engelska
Meriterande erfarenhet
  • Att göra prototyper i Marvel, Origami, InVision eller motsvarande
  • User research eller interaktionsdesign
  • Styleguide/UI ramverk
  • Webblayout, CSS
Läs vår kulturbok och få en inblick på hur det är att arbeta hos oss på Prisjakt: http://bit.ly/2fPgXeB
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, UX & Webbdesign
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 19 feb (26 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Prisjakt är en av Sveriges största oberoende informations- och jämförelsetjänster och guidar konsumenter till smarta köp. Prisjakt startades 2002 och sedan 2006 är Schibsted Tillväxtmedier AB majoritetsägare i Prisjakt Sverige AB.