Utvecklare som gillar front-end till Prisjakt (Malmö)

Utvecklare som gillar front-end till Prisjakt (Malmö)

Hello world! We're looking for the </> to our { }. Är du en utvecklare som vill säga Obliviate till dåliga användarupplevelser? Vill du hjälpa miljontals konsumenter fatta bra köpbeslut baserade på objektiv data? Då är det dags att joina Prisjakt på the bright side.

Du kommer att ingå i vår produktavdelning där vi arbetar med agila metoder i tvärfunktionella team. Som person är du kommunikativ, hjälpsam och har lätt för att samarbeta (du förstår att livet inte alltid är #000000 eller #FFFFFF). En stor del av din tid kommer du spendera med att implementera nya features i vårt API, baserat på PHP, och med front-end skapad i React.

Den nya versionen av front-end är inte lanserad i Sverige än. För att få en försmak kan du kolla på vår brittiska sida, https://pricespy.co.uk.

Du är en skicklig och kreativ utvecklare som vågar säga vad du tycker. Du tar stort ansvar för ditt arbete, är självgående och kommer på egna lösningar. I din beaded bag finns både CSS, Javascript och en förståelse för PHP. Beslut fattar du på såväl kvalitativ som kvantitativ data.

På Prisjakt värdesätter vi dig och din kompetens. Vi har flexibla arbetstider, serverar morgonfika varje dag och ger dig möjlighet att träna (spela Quidditch) på betald arbetstid. Du kan läsa mer om hur det är att jobba hos oss i vår kulturbok - gillar du den så kommer du trivas hos oss.

Detta finns redan i din Book of Magic
  • Du må vara mugglare men ingen slår din CSS-magi
  • God förståelse för Javascript och erfarenhet av frontend-ramverk
  • Du är en problemlösare av rang
  • Som person är du samarbetsvillig och hjälpsam (du har förstått att Harry inte vore mycket utan Hermione och Ron)
  • Du har en förståelse för objektorienterad PHP och gillar att grotta ner dig i SQL-frågor
Plus i kanten
  • Erfarenhet av Node.js
  • Erfarenhet av React, React Native
  • Erfarenhet av GraphQL
  • Kunskap inom iOS-utveckling och/eller Android-utveckling
  • Erfarenhet av Systemarkitektur
Vi använder oss av arbetsprov och sorting hat i urvalsprocessen.

Heltid
Tillsvidare
Malmö

Vi söker även front-end och back-end i Ängelholm.
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 jan (47 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Prisjakt är en av Sveriges största oberoende informations- och jämförelsetjänster och guidar konsumenter till smarta köp. Prisjakt startades 2002 och sedan 2006 är Schibsted Tillväxtmedier AB majoritetsägare i Prisjakt Sverige AB.