Prisjakt söker flerdimensionell apputvecklare

Prisjakt söker flerdimensionell apputvecklare

Om dig

Galaxens främsta prisjämförelsetjänst söker dig som är organiserad i fler i än två variabler (fast hade du bara fått välja två hade de självklart varit iOS och Android). Du är apputvecklare ut i fingertopparna och har vid minst ett tillfälle råkat beställa API istället för IPA på krogen.

Du brinner för ditt hantverk och arbetar både målinriktat och kreativt. Du tycker om att experimentera och kan arbeta både självständigt och i symbios med dina kollegor. Många skulle beskriva dig som en positiv person med mycket energi. Du är utåtriktad och räds inte att dela dina tankar och idéer med andra.

Om teamet

Du blir en del av vårt appteam där vi jobbar med både iOS och Android. Vi jobbar tvärfunktionellt med utvecklare och UX designers i samma team och i tätt samarbete med produktägare och arkitekter.

Vi tar ett gemensamt ansvar för apparna och ger dem den uppmärksamhet de förtjänar. Som team arbetar vi agilt och med code reviews för att verkligen dra nytta av varandras kompetens och se till att leverera en riktigt bra användarupplevelse. Vår Android-app har idag över 1,7 miljoner downloads och 99.98% krashsäkerhet.

Kravspec
  • Du har minst 2 års erfarenhet av apputveckling
  • Kunskaper i iOS (Swift) och Android
  • Agila arbetssätt är något du arbetat med tidigare
Extra stjärnglans
  • Du har erfarenhet av att ha jobbat mot REST API:er
  • Kunskaper i MySQL
  • Du har stenkoll på Apples ekosystem (och upplever viss igenkänning när du ser Samsungs reklamfilmer )
Vad vi erbjuder

Hos Prisjakt får du mer än bara ett par snygga innetofflor. Du får träna två timmar i veckan på betald arbetstid (tillfälle att öva på fysiska sprintar). Tre timmar i veckan har du också möjlighet att lära dig något nytt. Kanske drömmer du om att sätta dig in i ett nytt programmeringsspråk? Eller vill du lära dig skriva haiku? Oavsett vad så har du tre timmar till ditt förfogande att utveckla din egen kunskapsbas. Vi bjuder dessutom på morgonfika varje dag, varannan vecka firar vi magic monday och så fort vi får tillfälle käkar vi tårta. Vill du veta mer? Läs vår kulturbok - gillar du den så kommer du gilla oss.

Placering: Ängelholm eller Malmö

Omfattning: Heltid

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Mer info
Område Malmö stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 dec (37 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Prisjakt är en av Sveriges största oberoende informations- och jämförelsetjänster och guidar konsumenter till smarta köp. Prisjakt startades 2002 och sedan 2006 är Schibsted Tillväxtmedier AB majoritetsägare i Prisjakt Sverige AB.